Feltunt már valakinek, milyen agyatlanok a randi vagy szexpartner appok bankszámlazasa? Kiirja a szamlaegyenlegedre az app nevét. Zéró diszkrecio...
Mint tudjuk az ilyen oldalakon szorfoszgeto férfiak és nők 50%-a nem egyedülálló. Én nem vagyok erkolcscsosz, ez természetes.
Korrekt akarsz lenni a lannyal és ezt felvallalod. És bizony, miután bejeloltem a Kapcsolatban/Nem egyedülálló kategoriat, szép szammal jöttek like-ok és uzenetek csinos noktol.( Na, ennyit a nagy erkolcsokrol.)
De ettől függetlenül,nem biztos, hogy vilagga akarod kurtolni a szamlaegyenlegeden, hogy nőket szedsz fel a neten.
Amikor írtam pár randiapp ugyfelszolgalatra, a válasz a nagy budos semmi volt.
Közben meg a nok kapartak a falat, hogy miért nem írok vissza nekik.
Mit mondjak, írtam ki a profilomra, hogy bocsika, de azért nem tudok chateni veled, mert a szolgaltato azonnal lebuktat, ha elofizetek?
Nem hiszem el, hogy egy randi vagy flortapp szolgaltatoja ennyibe sem képes belegondolni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!