Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Feltunt már valakinek, milyen...

Feltunt már valakinek, milyen agyatlanok a randi vagy szexpartner appok bankszámlazasa? Kiirja a szamlaegyenlegedre az app nevét. Zéró diszkrecio...

Figyelt kérdés

Mint tudjuk az ilyen oldalakon szorfoszgeto férfiak és nők 50%-a nem egyedülálló. Én nem vagyok erkolcscsosz, ez természetes.

Korrekt akarsz lenni a lannyal és ezt felvallalod. És bizony, miután bejeloltem a Kapcsolatban/Nem egyedülálló kategoriat, szép szammal jöttek like-ok és uzenetek csinos noktol.( Na, ennyit a nagy erkolcsokrol.)

De ettől függetlenül,nem biztos, hogy vilagga akarod kurtolni a szamlaegyenlegeden, hogy nőket szedsz fel a neten.

Amikor írtam pár randiapp ugyfelszolgalatra, a válasz a nagy budos semmi volt.

Közben meg a nok kapartak a falat, hogy miért nem írok vissza nekik.

Mit mondjak, írtam ki a profilomra, hogy bocsika, de azért nem tudok chateni veled, mert a szolgaltato azonnal lebuktat, ha elofizetek?

Nem hiszem el, hogy egy randi vagy flortapp szolgaltatoja ennyibe sem képes belegondolni...

2021. okt. 28. 11:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
4. vagyok, és egyben a 9. is. Hozzád képest tényleg erkölcscsősz lehetek, és erre büszke is vagyok. Soha életemben nem csaltam meg egy páromat sem, pedig nem vagyok már éppen tini. Szerintem ez a normális. Nem pedig felháborodni azon, hogy bizonyos cégek átlátható működése miatt lebuksz a hazugságaiddal.
2021. okt. 28. 16:49
 12/13 Mathus válasza:
#10: van xezer ilyen oldal, azonos motorral, cégháttérrel. mint a mobilos játékoknál, csak az egyikben űrbázist építesz, a másikban kastélyt. de alatta a motor ugyanaz. a képeket meg már AI rakja össze. chatbot a legrattyibb weboldal alatt is fut, csak kell hozzá adatbázis. nem az fbi lehallgató-szoftveréről van szó, hanem egy félszáz kulcsszavas chatbotról.
2021. okt. 28. 17:03
 13/13 Mathus válasza:
#10: a leglátogatottabb magyar chat oldalakon is 100-200 az aktiv felhasználói kör, ebből 30-50 a nő. a LEGJOBB esetben is egy hónap alatt elérsz a "széléig", addigra beszéltél mimdenkivel, aki hajlandó volt veled szóba állni. és abból lesz 1-2 szexchat. MAXIMUM. nem erről a fáról fogsz puncit szüretelni.
2021. okt. 28. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!