Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Feltunt már valakinek, milyen...

Feltunt már valakinek, milyen agyatlanok a randi vagy szexpartner appok bankszámlazasa? Kiirja a szamlaegyenlegedre az app nevét. Zéró diszkrecio...

Figyelt kérdés

Mint tudjuk az ilyen oldalakon szorfoszgeto férfiak és nők 50%-a nem egyedülálló. Én nem vagyok erkolcscsosz, ez természetes.

Korrekt akarsz lenni a lannyal és ezt felvallalod. És bizony, miután bejeloltem a Kapcsolatban/Nem egyedülálló kategoriat, szép szammal jöttek like-ok és uzenetek csinos noktol.( Na, ennyit a nagy erkolcsokrol.)

De ettől függetlenül,nem biztos, hogy vilagga akarod kurtolni a szamlaegyenlegeden, hogy nőket szedsz fel a neten.

Amikor írtam pár randiapp ugyfelszolgalatra, a válasz a nagy budos semmi volt.

Közben meg a nok kapartak a falat, hogy miért nem írok vissza nekik.

Mit mondjak, írtam ki a profilomra, hogy bocsika, de azért nem tudok chateni veled, mert a szolgaltato azonnal lebuktat, ha elofizetek?

Nem hiszem el, hogy egy randi vagy flortapp szolgaltatoja ennyibe sem képes belegondolni...

2021. okt. 28. 11:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
Több helyen lehet paypallal fizetni, válaszd azt!
2021. okt. 28. 11:47
 2/13 anonim válasza:
Ja télleg, semmi diszkréció
2021. okt. 28. 12:03
 3/13 anonim válasza:
Randi, szexpartner appok? Eddig ami fizetős, csak lehúzós oldalt láttam, nem valós partnereket, soha nem fizetek elő ilyenekre.
2021. okt. 28. 12:17
 4/13 anonim válasza:
Tehát rendszeresen, üzemszerűen csalod a párodat, és úgy gondolod, hogy az applikációkkal van baj? Ez a világ tényleg megérett a pusztulásra.
2021. okt. 28. 12:24
 5/13 anonim válasza:
Ezek mind kamuoldalak, jól lehúztak téged, pont a hozzád hasonlók miatt vannak ilyen kamuoldalak, kamuemberekkel, hogy xy 5 km-re lakik tőled és kefélni akar veled...
2021. okt. 28. 12:51
 6/13 anonim válasza:
Mert ki más fér még hozzá a számládhoz, hogy kellemetlen legyen?
2021. okt. 28. 13:15
 7/13 Mathus válasza:
a kerdesre: nem akar senki irni neked, azok az oldalon levo bot-ok, nem valos felhasznalok. ne fizess elo ilyen szarokra.
2021. okt. 28. 15:13
 8/13 anonim válasza:

Szia! Barbi vagyok, lenne kedved találkozni ma este? Már nagyon nedves vagyok...

Ilyen és ehhez hasonló szövegek vannak ott, nem tudom, mennyire kreténnek kell lenni ahhoz, hogy valaki még fizessen is az ilyen chatbotok miatt...

2021. okt. 28. 15:18
 9/13 anonim válasza:
#6 gondolom, a felesége/csaja
2021. okt. 28. 16:35
 10/13 A kérdező kommentje:

4/9. Na, megszolalt az erkolccsosz! :))))

3,5,7,8/9. Igen, van ami chat-robot, de kotve hiszem, hogy mindegyik oldalon, mindegyik csaj az. Az egyenszovegek valószínűleg azok, de amikor egy csaj egy egyedi poennal indit, az nem robot.

9/9. Igen, ezt jól latod.

1,2/9. Ok.

2021. okt. 28. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!