Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem tudom, mennyire reális...

Pendragon20 kérdése:

Nem tudom, mennyire reális elképzelés, de lehetséges itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hát... eljött a pillanat. Ennél lejjebb már nem igazán süllyedhetek, 1-2 éve még szánalmasnak tekintettem az ilyen embereket, és most én is ugyanezt csinálom. XD Amint a kérdésből is érződik: szeretnék ismerkedni. Már ha ez lehetséges egy ilyen oldalon. Egy 17-19 év közötti lányt keresnék, akinek jó a humora, intelligens, hűséges, odaadó, valamint elfogadó. Külső tulajdonságokra illő paramétereket nem írnék, mivel ha jól megértjük egymást, akkor tizedleges rangsorba süpped ez a szempont. De egy kicsit magamról: 18 éves vagyok - röpke 2 hónap választ el a 19-től -, nemrég érettségiztem, s tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Karának gazdálkodási és menedzsment szakán folytattam. Hobbijaim közé tartozik az animék, mangák, sorozatok, filmek és képregények fogyasztása, illetve némelyikek gyűjtése. De legfőbb hobbim a fansub. Hogy ez mit is takar? Egy olyan oldal és csapat (NKWT/Naruto-Kun Website Team) tagja vagyok, ahol fordítóként, lektorként, gyorsformázóként, publikálóként tevékenykedem majdnem két éve. Nagyon szeretem ezt csinálni, imádom a csapatban szerzett barátaimat, a velük való összejöveteleket. Nem mondom, hogy te is szeresd az animéket, de biztosíthatlak róla, ha szereted őket, akkor még több közös témánk lehet. Budapest XVIII. kerületében lakom, így előnyt élveznének a budapesti lakhellyel rendelkező lányok. Így a végére azért leírnám, hogy akik olyan megjegyzéseket szeretnének ehhez a kérdéshez fűzni, mint például: "Elég szánalmas lehetsz, ha itt próbálkozol."; "Budapesten nem vagy képes lányt találni magadnak úgy, hogy ráadásul egyetemre jársz? Elég ciki." A válasz ezekre és az ehhez hasonló kérdésekre: tudom, tudom és tudom... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek, írj privát üzenetet. :)

2021. okt. 27. 16:48
1 2 3
 21/22 IV. KecskeShajt válasza:
Sok szerencsét 😀
2021. nov. 1. 00:23
 22/22 anonim válasza:
Nem érdemes itt.. 90%-ban van valamilyen kisebb vagy nagyobb kattja az embereknek... tapasztalat...
2021. nov. 1. 11:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!