Nem tudom, mennyire reális elképzelés, de lehetséges itt ismerkedni?
Hmm.
Ez az oldal a melegágya a furfangos,okosnak tűnő embereknek.
Fejleményt bezzeg ritkán írnak.
Hát te legalább szerencsésebb vagy mint az én generációm. Nálunk a fiúk voltak weebek inkább. Most meg el tudom képzelni hogy 50-50 az arány.
Sokkal elfogadottabb lett a videójátékozás és az anime nézés.
"Hát... eljött a pillanat. Ennél lejjebb már nem igazán süllyedhetek, 1-2 éve még szánalmasnak tekintettem az ilyen embereket, és most én is ugyanezt csinálom. XD"
Szóval ha esetleg eszembe jutna veled ismerkedni, akkor szánalmas vagyok és lesüllyedek veled együtt? 🤔 Ilyen kezdés után ha Momoa lennél se.
18-as válaszoló: teljes mértékben igazad van, az első soraimat nem gondoltam át rendesen. Kérlek, ne haragudj, ha megbántottalak. Azokkal a sorokkal nem állt szándékomban megbántani az itteni embereket, de utólag belátom, eléggé kétértelmű utalás.
19-es válaszoló: nos, ezt igencsak nehéz megítélni ilyen rövid idő után, de mindenesetre beszélgetek egy nagyon kedves lánnyal, akivel azóta elkezdtünk Messengeren és Discordon is csevegni. Eléggé hasonló az érdeklődési körünk, illetve már egy találkozó ötlete is felmerült egy rendezvény keretein belül. Remélem, minden sikerül. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!