Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehetne olyan emberrel...

Hol lehetne olyan emberrel ismerkedni, aki ráér?

Figyelt kérdés
Most már ez az elsődleges preferenciám, olyasvalakit találni, aki egyáltalán ráér ismerkedni. Ne legyen az a kifogás, hogy családi program van, mamához megyünk, vidékre megyünk kutyát sétáltatni hétvégén, stb. Olyat keresnék, aki velem szeretne családot és így áll hozzá az elejétől. 27/F
2021. okt. 26. 18:55
1 2
 11/13 anonim válasza:

Akkor megértelek:)

Amikor annyi idős voltam, mint te, én is idealizáltam a szerelmet, párkapcsolatot, azt hittem, az lesz életem legfontosabb és legnagyszerűbb élménye és elsődleges dolga. Aztán egyre több tapasztalatot szerezvén átalakultak a képzeteim. Rájöttem, hogy az emberi kapcsolatok változnak. Főleg manapság, mikor minden rohan, állandóan átalakul.

Valószínűleg a korodbeliek már túlvannak egy-két ilyen ébredésen, már máshogy gondolkodnak, ezért nem könnyű hasonló gondolkodású emberrel ismerkedned. Talán a fiatalabb korosztályban jobban járnál.

2021. okt. 26. 20:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Egy dolog kell, hogy következetes és őszinte legyen az ember. Utóbbiból több van, de nem sok következetes emberrel találkoztam, akiben meg lehetne bírni ilyen szinten.

Pont hogy inkább az idősebbeknél érzem azt, hogy megjött az eszük, lenyugodtak. Ehhez kellett nekik pár kapcsolat, szakítások, stb. Ettől függetlenül én intelligensebbnek tartom magam az átlagnál, el sem várom hogy egy ilyen kijelentés után a legtöbben egyetértsenek velem és ne azt bizonygassák hogy álomvilágban élek. Ez van, szerintem a legtöbb ember él álomvilágban amikor szerelmes lesz az első kapcsolataikban és elfelejt gondolkodni, amikor ez meg elmúlik akkor koppan és jönnek a gondok. Nem tudom én tudok-e igazán szerelmes lenni valaha, de remélem nem. :D Inkább a tények, tettek alapján való szeretetben hiszek, ami nem csak pár hónapig vagy évig tart.

2021. okt. 26. 20:11
 13/13 anonim válasza:

Az ember akkor ér rá, ha felkelted a figyelmét, az érdeklődését, ha meg akar ismerni, és szívesen tölti veled az idejét.

Egy kialakult rutinba, a megszokott tennivalók közé sokszor nehéz beférkőzni, de nem lehetetlen, ha elég érdekes vagy.:)

2021. okt. 27. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!