Valaki jön idén BME építészmérnök rajz előkészítőre? Szívesen ismerkednék néhány emberrel ^^
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 16:26
1/6 anonim válasza:
hát majd talán pár ev múlva megyek én is, de egyelőre még csak most leszek 10.-es. kár, hogy nem vagyok pár évvel idősebb😅
minden esetre sok szerencsét, hogy találj valakit:)
2021. júl. 25. 16:42
2/6 A kérdező kommentje:
Én 11.-be megyek, de attól lehet menni 😉
2021. júl. 25. 16:53
3/6 anonim válasza:
írhatok privátban? (#1es vagyok)
2021. júl. 25. 17:00
4/6 A kérdező kommentje:
Persze
2021. júl. 25. 17:19
5/6 anonim válasza:
Ezen mindig mosolyogtam. Nem, hogy örülnének az egyetemek, hogy egyáltalán műszaki érdeklődéssel van még olyan aki az építőipart választja ( mérnöki területen belül legkevésbé családbarát az építőipar és cserébe még kevesebbet is fizet mint más mérnöki területek ) de még plusz energia belefektetését is elvárják ilyen felkészítő kurzusokkal. Amikor a kézi rajzot már jó messzire el kellene kerülni és a BIMmeg hasonló irányokba orientálódni.
2021. aug. 8. 08:20
6/6 A kérdező kommentje:
Nem elvárják, ez fakultatív. Szervezik, ha menni akarsz mész, ha nem nem :)
2021. aug. 8. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!