Ismerkednél Budapesten, 40-es jó karban lévő emberrel?
#3 Mert szoktam itt lógni. És miért ne. Meg nem vagyok annyira extrovertált, hogy élőben leszólítgassak nőket, és a tinderre még nem vettem rá magam.
#4 ez nagyon nem így van.
Én ismerkednél 40 felettivel, mert korban hozzám ők illenek.
De ez a “kaotikus az életem” nekem azt sugallná, hogy vagy valami cirkuszolós válás közepén van vagy egzisztenciális vàlság (talán épp az előző következményeként)- szóval nem akarnék bajt az életembe :)
Az meg egyenest kiábrándító, hogy valaki 40 felett nem tudja, mit akar. Ha csak szexkapcsokatot, akkor azt, ha párkapcsolatot, akkor azt. Ki vagyok én, hogy efelett ítélkezzek?
De az, hogy azt se tudja mit akar... az inkább riasztó (ha meg ingyenszexért a nyárra behazudja a csillagos eget, az meg no comment :D
Pontosan én sem tudom, mit hoz a jövőm, de azért egy pár dolgot az èletvitelem, értékrendem kizàr... :)
Az olyan emberekkel pedig, akik “felsőkorlátosan” gondolkodnak (BIZTOS NEM lesz ez/az stb.- tehát lehetek én egyébként akármilyen jó, akkor is max szexre meg társai- nos velük nehezebben értem meg jól magam, mert a korrektséget díjazom inkább.
További jó kaotikus sodródást a laza nyárban :D
#6 hát igen ez valószínűleg olyannak érdekes, aki maga is valami hasonló nem előre tervezős típus, vagy csak hasonló periódusban van, ami egy csomó okból lehet, de közben szeretne valami (nem)normális valakivel valamit. Vagy csak kíváncsi. Vagy akármi másért, majd elmondja.
Amúgy nincs se házasság, se válás.
Nagyon megörültem a kérdést olvasgatva, hogy "Budapesten" és "40-es" emberrel...
De aztán látom, hogy a vékony alkat a fő szempontok között szerepel.
Talán majd akad egy másik hasonló kérdés, ami inkább nekem szól.
Megijedtem, hogy katolikus. A kaotikus jöhet.
Épp, mint az én életem.☺
38n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!