Tinderes kérdés! Te mit tennél ebben a helyzetben?
Van egy lány akivel matcheltünk, a leírását imádom, a képei alapján szimpatikus és szívesen megismerném de majdnem 150 km a távolság. Nem alkalmi kapcsolatot keresek, szerintetek érdemes ráírnom? Lehet belőle valami?
Lent lehet szavazni, meg bármilyen megjegyzést kommentben is, várom köszönettel.
Ez attól is függ, hogy milyen élethelyzetben vagytok. Pl.: megvan-e már az egzisztenciája, van-e olyan munkahely, amit mondjuk feladnátok a másikért... otthagynátok a régi életet a másikért? Mi van, ha nem jön össze? Persze nem vagyok pesszimmista, sőt... én hiszek a szerelemben, és ha szeretek valakit, akkor kezdenék értünk új életet. De a távolság szempontjából ezek fontos dolgok, amiket meg kell beszélni, ha ismerkedni kezdenétek és komolyra fordulna a szó... itt még nem tartotok.
De köszönj rá mindenképp, ne hagyd ki a lehetőséget. Nincs veszteni valód, és rövid az élet. Sok sikert.
(35 éves nő)
Szerintem mindenképp megéri ráírni!
Én is tinderen ismerkedtem meg a párommal, 70km volt köztünk. Az elején hitetlenkedtem, hogy lesz ebből bármi is. De aztán az élet úgy hozta... Online oktatás lett, így kb mindig együtt tudtunk lenni. Utána teljesen más irányba kezdtünk el dolgozni, de most már minden sínen van, együtt lakunk, itt dolgozok ahol ő lakik és hétvégén haza járunk az én szülő falumba.
Tegnap voltunk 2 évesek:)
Viszont a benzin tényleg drága:D
'19-ben hol volt online oktatás?
Ja hogy akkor már együtt voltatok, akkor semmi. :D
Az szép, jó gyorsan alakultak a dolgok. :D
A férjemmel 180km-re laktunk egymástól, mikor rám írt (más társkeresőn). Nem gondolta, hogy komoly lesz a dolog, de mégis az lett. 7 éve együtt vagyunk. :)
Írj rá, sosem tudhatod, mi lesz.
Tapasztalatbol mondom,
Minden sarkon be kell fordulni, mem tudhatod mi van mogotte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!