Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melyik társkeresőt használjam...

Melyik társkeresőt használjam inkább a kettő közül, ha komolyan gondolom és előszeretnék fizetni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 14:22
1 2
 11/12 anonim válasza:

Elittárson a nők válaszadási rátája magasan nagyobb volt, mint bármelyik másik plattformon.

Még úgy is hogy én nem feltétlenül voltam potenciális randipartner, mert külföldről írtam nekik.

De mivel ők is előfizetnek, gondolom nem szórakozásból vannak fent, hanem valóban meg akarják találni a párjukat.

Szóval én azt ajánlom.

Amúgysem hiszem hogy földhözvág az egy éves előfizetés.

Nem egy nagy összeg, és ha nem jön be, akkor nem fizetsz újra. Ennyi.

(Most a face társkeresőjét használom, az sem rossz)

2021. okt. 13. 12:03
 12/12 anonim válasza:
5-ösnek igaza van, utóbbi időben egyre jobban zuhanórepülésben vannak ezek az oldalak! 2020-ban még több matchem volt ugyanolyan képekkel mint most talán annyi a különbség hogy +10 kg-al nehezebb lettem. Ez már nem jó a csajoknak szúrja a szemüket negatív értelemben.
2022. júl. 31. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!