Most, hogy 28 évesen már nem nagyon kérik el a személyimet, érdemes beiratkoznom egyetemre hogy csajozhassak?
Öcsém ez a gyerek még szerintem csak képről látott nőt. Egyetemet meg képről se...
Kérlek, próbálj meg BEIRATKOZNI egy egyetemre xd Menj el az egyetemre, mondd a portán, hogy a dékánt keresed, szeretnél beiratkozni. Nekik is add elő, hogy mi motivált az egészre :D Hadd legyen egy jó napjuk :D
" 28 évesen már amúgy is gáz lenne nappalin tanulni, biztos nem állnék szóba ilyen pasival, aki ennyi idősen munka helyett még mindig nappalin bohóckodik "
Már miért lenne gáz? Nálunk is volt a csoportban 27/28 éves. Senki nem foglalkozott vele mennyi idős, ha nem mondja nem is tudtuk volna. Semmi gond nem volt a sráccal. Nem értem ez miért lenne gond, hogy valaki megszeretne tanulni egy szakmát. A tanulás és a tudás sosem gáz. Annyi féle szituáció lehet, nem tudhatod, hogy miért tanul valaki 28 évesen egyetemen. Lehet, hogy előtte már dolgozott nem is rossz helyen pár évet és szerzett tapasztalatot, s úgy gondolta többre akarja vinni vagy csak simán a munkájához jól jön az ott szerzet tudás/papír és tesz egy ilyen "kitérőt". Vagy már a második szakmát tanulja. :) Biztos megvan az a szituáció is, amikor gáz, de önmagában egyáltalán nem az.
Hogy konkrétan a kérdezővel nem állnál szóba ilyen válaszok után, azt inkább megtudnám érteni.
Én ismerem a portást a BGE-n, menj oda, mondd meg, hogy a Béla küldött és akkor ingyen beenged, be sem kell iratkoznod!
Ja és ad névsort a bulizós picsákról, akik szeretik az alig 18-nak kinéző 28 éveseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!