Jogsira most nem érdemes beiratkozni?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy nem tudnak vizsgázni stb...
Március végén Április elején akartam be iratkozni. Inkább várjak vele?
2021. márc. 11. 19:11
1/6 anonim válasza:
Ha be tudsz, akkor szerintem iratkozz. A mi környékünkön 1 autós iskola van (illetve 2, de a másik egy katasztrófa). Kértem előzetes, érdeklődő időpontot vezetésre (még a KRESZ-em sincs meg), októbert mondtak hogy addigra lesz reális.
2/6 A kérdező kommentje:
Az szép, akkor jól elhúzódik
2021. márc. 11. 20:05
3/6 anonim válasza:
Normál körülmények között is lehet számolni fél évet, mire jogosítványt kap a tanuló.
A mostani helyzet miatt lesznek csúszások, de ha arra vársz, hogy normalizálódjon a helyzet, nem leszel közelebb a célodhoz.
Tantermi oktatás most nincs, ha arra szeretnél menni, természetesen várnod kell, ha megfelel az online oktatás, az elérhető most is.
4/6 anonim válasza:
nem érdemes én tavaly 3 hónapot vártam h legyen krsz vizsga addigra elfelejtettem minden tetves tábláz azóta megvan a jogsi szerencsére lámpa van XD
5/6 anonim válasza:
#4#
Ez trollkodás, a táblák többséget még azok is ismerik, akiknek nincs jogosítványuk.
Amit meg néhány hét után "elfelejt" az ember, azt meg sem tanult.
6/6 anonim válasza:
Minél többet vársz, annál később fog kezdődni az a fél év is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!