Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkereső oldalakon össze...

Társkereső oldalakon össze lehet hozni normális párkapcsolatot? Vagy ne is reménykedjek benne?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok. Offline-ban abszolút sikertelen vagyok, egyszerűen nem találok helyzetet, amiből össze lehetne hozni, vagy amiből kialakulhatna egy kapcsolat. A legtöbb lányismerősömnek van párkapcsolata, de akinek nincs azzal se tudnék nyitni, mint írtam, az interakciók és a szituációk hiánya miatt. Emiatt elkezdtem gondolkodni társkereső oldalakban (Tinder, Badoo), de arról meg elég sok rossz véleményt olvastam. Tényleg abszolut lehetetlen kapcsolatra találni ezeken a társkereső oldalakon?

Mit gondoltok? Kinek van esetleg tapasztalata, meglátása ezügyben, vagy ezekkel a társkereső oldalakkal?

Csak komoly válaszokat! Köszönöm!

2021. okt. 1. 16:16
1 2
 11/15 Khylen válasza:
Én azt tanácsolom, hogy próbáld a személyes ismerkedést, mert szerintem a társkereső oldalnak a hátránya az, hogy semmi személyes nincs benne, és ebből kifolyólag "semmi" inger nem ér, mint a klasszikus módszernél, és ez is egy fontos dolog. A tartalmas társalgásról nem is beszélve, amit nem a társkeresőn kellene erőltetni, mert annak az lesz a vége, hogy ha találkozol a lánnyal (akivel már "megismerkedtél"), akkor fennállhat az a probléma, hogy nem lesz tartalmas a beszélgetés.
2021. okt. 22. 23:53
 12/15 Khylen válasza:
Hozzátenném, hogy tapasztalatból írtam.
2021. okt. 22. 23:56
 13/15 anonim válasza:

#11, #12

Öröm volt olvasni ezeket a sorokat, teljesen igazad van. :)

Én is ugyanezt tudom mondani, a személyes ismerkedés még mindig sokkal jobb, csak az a baj, hogy manapság egyre kevesebben próbálják ezt csinálni, részben a lányok/nők miatt is, akiknek a nagyrésze azzal azonosít egy random embert az utcán, aki ismerkedni szeretne vele, mint egy bűnözőt, aki éppen megkéselni próbálná őt a nyílt utcán.

Igazából mindkét félről el van cseszve ez a dolog, mindkét fél, nők és férfiak is általánosítanak mindenkit, ezáltal kevés az esélye a normális embereknek.

Maradjunk annyiban, hogy az internet kinyírta ezt az egész ismerkedős dolgot. Nagyon kevesen vannak, akik sikeresek, a többiek meg tengődnek a szarban, amíg meg nem unják ezt az egészet.

2021. okt. 23. 22:05
 14/15 Khylen válasza:
Igen, a sztereotípiák, meg az internet, és annak a fejlődése, "teljesen" tönkretette azt, ami az életnek az egyik szerves része. Hozzátenném, hogy önbizalom romboló, hogy ha el utasítják az embert valami miatt, de nem szabad feladni, hanem tanulni kell belőle, és azt felhasználva, tovább próbálkozni, mert annyi lány van, mint égen a csillag, akik más-más személyiséggel rendelkeznek, és az egyik lehet pont olyan, mint Te.
2021. okt. 24. 01:31
 15/15 Khylen válasza:
Elutasítják*
2021. okt. 24. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!