Társkereső oldalakon össze lehet hozni normális párkapcsolatot? Vagy ne is reménykedjek benne?
23 éves férfi vagyok. Offline-ban abszolút sikertelen vagyok, egyszerűen nem találok helyzetet, amiből össze lehetne hozni, vagy amiből kialakulhatna egy kapcsolat. A legtöbb lányismerősömnek van párkapcsolata, de akinek nincs azzal se tudnék nyitni, mint írtam, az interakciók és a szituációk hiánya miatt. Emiatt elkezdtem gondolkodni társkereső oldalakban (Tinder, Badoo), de arról meg elég sok rossz véleményt olvastam. Tényleg abszolut lehetetlen kapcsolatra találni ezeken a társkereső oldalakon?
Mit gondoltok? Kinek van esetleg tapasztalata, meglátása ezügyben, vagy ezekkel a társkereső oldalakkal?
Csak komoly válaszokat! Köszönöm!
Nekem sikerült jó pár éve. Azóta is egy párt alkotunk. Mint kiderült 10km-re laktunk egymástól.
/Badoo/
Nemhiába van elég sok ember lesújtó véleménnyel ezekről a "társkeresőkről" .
Attól, hogy néhányan ideírják, hogy nekik már sikerült, attól még nem lesznek hangosabbak, mint a hatalmas többség, akiknek nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!