Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan lányok akik...

Vannak olyan lányok akik ismerkednének egy meg égett fiúval?

Figyelt kérdés
Egyébként nyitott ember vagyok szeretek olvasni meg kerékpározni sétálni kedvelem az idegen nyelvek tanulását stb Auera Mediocritas a mottóm jelenleg Meg az hogy, a Haza minden előtt kölcsönös tisztelet testvérnépek irányába Szabadon gondolkodás ősi magyar jogrend mellérendelés valódi feleség meg férj egyenlő a két nem csak nem ugyanolyan azért férj meg feleség mert úgy lesz egy egész és állatok növények flora és fauan védelme anya föld tisztelete a meztelenség szeretete saját testünket el kell fogadni tenni azért hogy, egészségesek és erősek legyünk ép testben ép lélek ki korán kel aranyat lel írjatok lányok nők csajok fiatal asszonyok is nyugodtan sőt 18-45 éves korig magasság súly nem számít csak arányos legyél köszönöm ha idáig elolvastad puszi mindenkinek

2021. szept. 30. 23:40
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Jáááájjj more ezmegki?!
2021. okt. 1. 09:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Egy földönkívüli aki a sziriuszból jött jaj ne lebuktam krhhmmm
2021. okt. 1. 12:34
 23/25 anonim válasza:
Külföldi lányok? Akkor mégsem a haza minden? 😂
2021. okt. 1. 14:39
 24/25 anonim válasza:

Szerintem téged máglyán égettek meg.

Ezt az egész leírást belepaszíroztad egy mondatba. Hát... Azért ha olyan vagy mint a fogalmazásod... Köszi nem.

2021. okt. 2. 09:45
 25/25 anonim válasza:
Ha már ennyire mélymagyarnak gondolod magad, akkor illene megtanulnod helyesen kommunikálni magyarul.
2021. okt. 2. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!