Vannak olyan lányok akik ismerkednének egy meg égett fiúval?
Trollbot gyakorira, szerintem próbálkoznak készíteni egyet, ami mindent összeszed, közfelháborodást keltő dolgokat és szimpatikus dolgokat ömleszt vegyesen, majd ellenségesen benyögi ugyanazt a három választ.
Egyébként engem sem zavarna égési sérülés(kivéve ha az arc közepe égett meg(szem orr száj), de ez a sok borzalmas dolog, amit összehordtál.. egyedül az első sor volt szimpatikus, utána minden ellenszenvet ébresztett bennem. De biztosan nehéz lehet sérüléssel épnek maradni lelkileg, szóval annyira nem zavar, van ilyen is, én nem kérek belőle, de biztos fogsz találni olyat, aki jobboldali eszmékben hisz, mellette kedveli a nudizmust, és nem érdekli, hogy nem tudsz rendesen fogalmazni.
Nem lehet égési sérülésed olyan riasztó, mint szöveged.
.
Milyen tudatmódosító szer hatása alatt tudtál ilyen zagyva szöveget összeszedni?
Ne mondjad, hogy nem használtál valami anyagot, mert akkor tényleg nem kell tudatmódosító, alapból vagy ilyen.
Igen a " Haza minden előtt" de nálad ez nem teljesül ha pár anonim miatt általánositod az országot.. nagyon bölcs.
Te nem hazafi vagy, csak egy gyökértelen kozmopolita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!