Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt 18-25 éves lányok...

Vannak itt 18-25 éves lányok Vas megyéből, vagy a környékéről, akik szeretnének ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 15:46
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ugyanaz lennék? Azért, mert tudunk helyesen írni, attól még két különböző ember is lehet, nem tudom, hogy ki ez az ember, tegnap este viszont írtam neki egy privátot, hogy felejtsen el téged, és ahogy látom, neked hála, már nem is akar veled ismerkedni...
2021. szept. 29. 12:27
 22/34 anonim válasza:
Erről beszélek, mindenkit elhajtasz, aki ismerkedni akar veled... Nem tudok erre mit mondani, egy idióta kis hülye p*csa vagy...
2021. szept. 29. 12:28
 23/34 anonim válasza:
Azért, mert te nem tudsz helyesen írni, attól még mások igen. És két embert beskatulyázni ugyanannak az embernek, egy kicsit nevetséges. Sőt, nagyon nevetséges. :D :D
2021. szept. 29. 12:29
 24/34 anonim válasza:

Már miért lennénk ugyanazok? :D

Én sem értem, hogy miért vagy ennyire elutasító velem szemben, tegnap találtam rá erre a kérdésre, és örültem, hogy hozzászólt egy Vas megyei lakos, és mivel ismerkedni akarsz, gondoltam rád írok.

Mi ezen ennyire megmagyarázhatatlan számodra? :D

2021. szept. 29. 14:28
 25/34 anonim válasza:

És igaza van a másik hozzászólónak, azért mert igényesek vagyunk a helyesírásunkra, akkor az neked azt jelenti, hogy ugyanaz az ember ír két profillal?

Nem értelek, légyszíves nézz szét más kérdések alatt, hogy mennyi olyan ember van, aki igényesen, helyesen ír, hidd el, hogy meg fogsz lepődni, jó értelemben. :)

2021. szept. 29. 14:31
 26/34 anonim válasza:
Na mi történt, beégtél és nem mersz válaszolni?
2021. szept. 30. 12:13
 27/34 anonim válasza:
Hülye p*csa...
2021. szept. 30. 12:13
 28/34 anonim válasza:
#26-#27 Te égeted saját magad a viselkedéseddel. Nem kellesz senkinek, mert mindenkivel így viselkedsz. Priviben is miket írsz, meg itt nyílvánosan is. Nem tudod felfogni, hogy ilyen stílussal nem kellesz, szánalmas vagy.
2021. szept. 30. 12:35
 29/34 anonim válasza:

De ezaz, hogy te senkinek sem kellesz...

Itt ez a másik ember, aki ismerkedne veled, de neki sem írsz gondolom semmit sem... Ásd akkor el magad...

2021. szept. 30. 13:20
 30/34 anonim válasza:
Rég nem arról beszélek már, hogy én veled ismerkednék, lépj már tovább ezen... Hanem hogy egyáltalán senkivel sem akarsz ismerkedni, még aki jelentkezne rá, vele sem...
2021. szept. 30. 13:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!