Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magadra ismersz? Adnál esélyt...

Magadra ismersz? Adnál esélyt egy kósza levelezésnek?

Figyelt kérdés

Érett vagy, ami nem abban teljesedik ki, hogy annak gondolod magad, hanem érett, felelősségteljes döntéseket hozol, ilyen a gondolkodásod.

Két lábbal állsz a földön, mégis jellemző rád a mondás, miszerint, ha az álmaid nem rémisztenek meg, nem elég nagyok.

Vannak céljaid, teszel is érte, hogy elérd őket.

Nem a pompa és csillogás, a külsőségek (nem a kinézetre gondolok) érdekelnek, hanem a minőségi időtöltés, élményszerzés.

Jó önismerettel rendelkezel, és fontos számodra a fejlődés, úgy az önismeret szintjén, mint a különböző ismeretek terén, vagyis szeretsz új dolgokat megtanulni, megismerni.

Széles az érdeklődési köröd, de ha valami kívül esik rajta, akkor sem vagy elutasító azzal kapcsolatban.

A hosszú és tartalmas, mély beszélgetéseket szereted, és örömmel beszélgetsz át egy egész éjszakát -nyilván nem virtuálisan. Aki tapasztalt már ilyet, tudja, milyen érzés ez és mire gondolok.

Nem veted meg a humort, akár szarkazmussal, iróniával keverve.

Zenei ízlésed leginkább egy sajtos-tejfölös lángosként írható le, vagyis nincsenek éles korlátok, hogy csak ilyen és ilyen zenét vagy hajlandó hallgatni.

Egy kapcsolatban, már az első köszönéstől (és a mindennapokban is) fontosnak tartod a megértést, elfogadást, toleranciát és a türelmet.

Számodra egy kapcsolat nem annyiból áll, hogy 2-3 naponta "kártyázol" valakivel fél órát. Inkább egy "szimbiózis", ahol mindketten jól érzitek magatokat, élményeket szereztek együtt, pozitív hangulatot adtok a másik napjának.

Valami hasonlót keresel, mint ami fent olvasható.

Hogy jövök én a képbe, és mit tudok én hozzátenni egy ilyen szűrőkkel teleaggatott listához?

Szerény személyemben egy 25 éves, a saját generációjával azonosulni nem tudó, számos körülményes élethelyzettel megküzdő, alapvetően komoly, de a humort is ismerő, romantikus, áldozatokat és kompromisszumokat hozni képes és hajlandó, önálló és céltudatos személyiséggel megáldott férfi van a kérdés mögött.

Emberünket általában ritkán fogja meg valaki, viszont aki igen, az nagy intenzitással teszi, és komoly hatással van rá.

A viktoriánus korba visszavágyó balga ifjú alapvető értékként tartja számon az őszinteséget, a kétoldalú bizalmat, a korrekt, nyílt hozzáállást, ami - mások visszajelzései alapján - korántsem tűnik annyira evidensnek, mint amennyire ő maga annak tartja.

Romantikus, amorozó hősünk rajongani fog érted, ha elcsavarod a fejét. Nem úgy, mint egy kis blökker (amely házikedvencek maguk is közel állnak a szívéhez, s büszkélkedik is egy példánnyal), és nem is fog 'megfojtani" az említett rajongással, viszont hálás lesz bármely olyan tulajdonságodért, amivel kiváltottad ezt a fokú figyelmet. Valamint, ha már a hősszerelmes vonal került ide, Dante-t megszégyenítve hajlandó megjárni érted a poklot, a purgatóriummal együtt, hogy aztán ragyoghass mellette és egymásnak jelentsétek a mennyet.

A feléd irányuló tisztelete miatt, sosem várna tőled olyat, ami neked ne okozna örömet, vagy nem tennél szívesen. Ennek kölcsönösségét azonban el is várja.

Az alvás, szavaival élve, az amatőrök sportja, de emiatt nem vet meg senkit. Bár inkább abból csinál sportot, hogyan csempészhet be két kávé közé egy harmadikat.

Haladó nyelvészeti vénával megáldott, Kosztolányit idolnak tartó polihisztorunk, a barátai körében ismert, idegenek számára semmitmondó elszólásokkal képes percekig monologizálni, amellyel úgy alkot sokatmondó véleményt, hogy igazából nem is nagyon mondott semmit. Mégis; aki akarja, megérti.

Hidegvér, pókerarc, adrenalinfüggőség, egy cseppnyi forrófejűséggel fűszerezve.

Oké, oké... De a gyakorlatban ez mit jelent?

Azt, hogy a conquistador, akinek a története vége felé közeledünk, jól palástolja meghökkenését, felháborodását, viszont ezt ki is kell adnia később. Nem ordít, és tör zúz, inkább valamelyik hangszerét "püföli", és ha a 18. fortissimo (12 f-fel jelölve) után felhívod a figyelmét, hogy nyugodjon meg, nagy levegőt vesz és elmegy. Nem tudod ezzel megbántani, de ő sem akar téged, így inkább elvonul.

Ó, a fűszerek. Sokadik középső nevén nevezve, XIV. Gordon, hobbiszakács, otthonoson mozog a konyhában, és örömmel készít több fogásos menüt (reggelitől vacsoráig), persze lehetetlen időpontokban is.

Bár a tökéletességre törekvése miatt akkor sem lesz feltétlenül elégedett a nyújtott szolgáltatással, ha mások az egekig magasztalnák azt, a lehetőséget egy közös főzéssel eltöltött napra bármikor örömmel megragadja.

Nem mellesleg, a "magadra ismersz" katalógus eheti számában feltüntetett lista valamennyi elemét magáénak mondhatja, gyakorolja magán és másokkal szemben.

És itt a vége.

De mondják, ahol valami véget ér, elkezdődik valami más.

Ha találtál benne valami érdekeset, elkezdhetnénk egy levelezést.

2021. szept. 23. 21:59
A kérdező szavazást indított:
Magamra ismertem, írok/írtam. 🐾
Magamra ismertem, de inkább nem. 🤷🏻‍♂️
Nem ismertem magamra, de miért ne? 🙄😮
Nem ismertem magamra, így hagyjuk. 😐
Ha magamra ismertem volna, akkor sem írnék .🙉
Ha nem ismertem volna magamra, akkor is írnék. 🤯
Normális vagy?!?!?!?4 Hogy lehet ennyit írni, majd még el is olvasom, nem? 🐧
56 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ennyi időt rászántál erre a kérdésre, mert gyanítom, sok női jelentkező nem lesz itt.
2021. szept. 23. 22:03
 2/29 A kérdező kommentje:

Ja, én is látok rá esélyt, csak gondoltam, jól elszórakozom vele, aztán ki tudja.

De azért köszi! 🙂

2021. szept. 23. 22:05
 3/29 anonim válasza:
Magamra ismertem, de én férjnél vagyok, de ha fiatalabb koromban lett volna valaki akinek ilyen a dumája biztos megnéztem volna magamnak. 😅
2021. szept. 23. 22:18
 4/29 anonim válasza:

A szöveg okés.

Azonban aki ezt: 🙂 <--- használja, ott általában valami nem okés.

Ez olyan sokat számít, hogy konkrétan meghatározza az egész írást.

Ja meg fiú vagyok, gondolom lányt keresel. (Bocsi csak a 75% -át olvastam el kb.)

2021. szept. 23. 22:28
 5/29 anonim válasza:
5. Miért mi a baj 🙂 ezzel a fejjel? Mosolygós arc... De lehet én vagyok öreg és nem értem miért kizáró ok ez?
2021. szept. 23. 22:32
 6/29 anonim válasza:

Magamra ismertem xd

De van barátom szóval.

2021. szept. 23. 23:14
 7/29 anonim válasza:
Itt most mindenki “ilyen” vagy ennél “jobb” de csalódni fogsz, kérdező. Nagyok az elvárásaid!
2021. szept. 24. 00:06
 8/29 anonim válasza:

Sajna én nem vagyok a korosztályod, de nagyon cuki vagy, kívánom, hogy találd meg a lányt, akit elkápráztathatsz! :)

Amúgy ez a mosolygós fej tök pszichopata. 🙂🙂🙂🙂

Tényleg, mint egy baltás gyilkos, aki mindjárt neked jön, csak még nem látod, nem akarok ám semmit, ártatlN vagyok. 🙂🙂🙂🙂

A régi msn-en volt (ja, *ilyen* öreg vagyok :D) ilyen pszichós rajzolása a mosolygós fejnek, ott nem is nagyon használtam, volt akkoriban helyette cuki biccentős, az volt az én mosolykám.

Bár a korábban kommentelő srác biztosan nem erre gondolt, de ez az eszmefuttatás kikívánkozott. :)

Bocsánat az offért, és minden jót kívánok, kérdező!

2021. szept. 24. 00:28
 9/29 anonim válasza:
Magamra ismertem, de fiú vagyok, bocsi. :( Adom a szövegelésed amúgy.
2021. szept. 24. 00:43
 10/29 anonim válasza:
Ha előbb beleszőtted volna az írásba a korod és a nemed, akkor nem olvasom végig, de amúgy szórakoztató volt. 🙂 Nem tudom, mi baja egyeseknek ezzel a smiley-val, és miért határozná meg az egész írást
2021. szept. 24. 04:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!