Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Manapság már tényleg kevésbé...

Manapság már tényleg kevésbé divat a klasszikus értelemben vett randizás a generációmban? 25/F

Figyelt kérdés

Valamelyik videóstól hallottam, hogy "boomer" dolognak tartja a klasszikus értelemben vett randit (tudjátok, pl. étterembe elmenni, esetleg kicsit kiöltözni, virágot vinni).

Szomorú, ha ez igaz, mert én ilyen ismerkedésre vágyom.

Lehet, hogy van benne igazság, mert sokszor látom én is, hogy csak valahogy összekerülnek az emberek, esetleg találkoznak többször társaságban, aztán egyszer csak már együtt vannak,a kimondott randizás lépés kihagyásával. Persze mindenki csinálja úgy ahogy neki jó, nem akarok más helyzetébe beleszólni, csak reménykedem, hogy vannak még nők, akik vevők a klasszikus randikra a generációmban is.

Ti hogy látjátok?

Írjátok légyszí a válaszhoz a nemetek és korotok.

2021. szept. 20. 18:08
1 2
 11/18 anonim válasza:

Első randin már szopattam a csajt a hátsó ülésen.

Szopás után mondta is hogy ott is hagyott volna a csába ha csak sétafikálunk a duna parton és kérdezgetjük egymást sablonos szarokról.😂😂😂😂

2021. szept. 21. 00:07
 12/18 anonim válasza:
Szerintem lehet ilyen ha nem is poenbol, de mint kulonleges program egyszer bedobni ha mar egyutt vagytok. Tudod, elvinni egy szep etterembe, viraggal varni stb.. nekem is kellemetlen lenne, es szerintem sok lany is “letamadva” erezne magat.
2021. szept. 21. 20:09
 13/18 anonim válasza:

Szia more

Ez inkább idősebb 40-50es buláknak jön be, ott sikered lenne more

2021. szept. 21. 21:44
 14/18 anonim válasza:

Nekem maga a "klasszikus" randizás (beülni egy kávéra, séta pl a dunaparton) tetszik. Meg én alapból szetetek kicsit úgy kiöltözni akár a mindennapokban is.

Viszont a virágot első egy-két randin én kínosnak érezném.

2021. szept. 22. 20:38
 15/18 anonim válasza:

Utolso, ebben egyetertek. Nekem nincs jobb otletem a seta+Kavenal sokszor es ezzel erezteted szerintem a lannyal is hogy ez azert tobb mint barati osszefutas.

Virag szerintem is fura, mar csak azert is, ha setalgattokn1-2 orat, hova tegye, szorongassa vegig? Ehh

2021. szept. 22. 22:48
 16/18 anonim válasza:

Nálunk romáknál nincs is ilyen baromság hála Istennek.

Mi lazán közvetlenül ismerkedünk baráti körben.

2021. szept. 23. 00:58
 17/18 anonim válasza:
Én is a klasszikus randizást kedvelem, de sajnos a korosztályomban a fiúk meg nem igazán... Nem szeretem, mikor nem egyértelmű, és csak úgy elmegyünk találkozni, mert csak, és ki tudja, csak barátkozni akar-e vagy sem. Legyen egyértelmű, hogy a párkapcsolat is benne van a pakliban! Egy randival ezt fejezik ki az emberek. Ez a lényege. Elmész, beszélgetsz, és megismered a másikat közben. Nincs ebben semmi feszengést okozó, nem kell megfelelni senkinek, csak önmagadat kell adni, hiszen azt szeretné az ember, ha önmagáért szeretnék. Annyi, hogy randinál rá vagytok fókuszálva a dologra, mármint egyenesen ki van mondva, hogy azért vagytok ott, mert a főcél a másik megismerése. A virág is szép gesztus (viszont azt csak akkor tudom jó szívvel fogadni, ha már találkoztunk előtte, és így személyesebb a mondanivalója,hiszen az gyakorlatilag a tiszteletet fejezi ki, de ha még nem találkoztál valakivel, honnan tudod, hogy tiszteled-e, mint nő?). Szóval igen, sajnos kezd kimenni a divatból, amit igen sajnálok én is. Van, aminek igenis meg kell adni a módját. Én egész más lelkülettel megyek egy randira, mint egy szimpla találkozóra. Többet készülök rá lelkileg, várom, hiszen különleges esemény, és nem csak egy mindennapos tali.
2021. szept. 24. 00:19
 18/18 anonim válasza:
Szerintem olyan, hogy randi nem létezik. Olyan létezik, hogy két ember összefut egymással és elkezdenek beszélgetni és így elkezdik megismerni egymást.
2021. okt. 4. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!