Manapság már tényleg kevésbé divat a klasszikus értelemben vett randizás a generációmban? 25/F
Valamelyik videóstól hallottam, hogy "boomer" dolognak tartja a klasszikus értelemben vett randit (tudjátok, pl. étterembe elmenni, esetleg kicsit kiöltözni, virágot vinni).
Szomorú, ha ez igaz, mert én ilyen ismerkedésre vágyom.
Lehet, hogy van benne igazság, mert sokszor látom én is, hogy csak valahogy összekerülnek az emberek, esetleg találkoznak többször társaságban, aztán egyszer csak már együtt vannak,a kimondott randizás lépés kihagyásával. Persze mindenki csinálja úgy ahogy neki jó, nem akarok más helyzetébe beleszólni, csak reménykedem, hogy vannak még nők, akik vevők a klasszikus randikra a generációmban is.
Ti hogy látjátok?
Írjátok légyszí a válaszhoz a nemetek és korotok.
Első randin már szopattam a csajt a hátsó ülésen.
Szopás után mondta is hogy ott is hagyott volna a csába ha csak sétafikálunk a duna parton és kérdezgetjük egymást sablonos szarokról.😂😂😂😂
Szia more
Ez inkább idősebb 40-50es buláknak jön be, ott sikered lenne more
Nekem maga a "klasszikus" randizás (beülni egy kávéra, séta pl a dunaparton) tetszik. Meg én alapból szetetek kicsit úgy kiöltözni akár a mindennapokban is.
Viszont a virágot első egy-két randin én kínosnak érezném.
Utolso, ebben egyetertek. Nekem nincs jobb otletem a seta+Kavenal sokszor es ezzel erezteted szerintem a lannyal is hogy ez azert tobb mint barati osszefutas.
Virag szerintem is fura, mar csak azert is, ha setalgattokn1-2 orat, hova tegye, szorongassa vegig? Ehh
Nálunk romáknál nincs is ilyen baromság hála Istennek.
Mi lazán közvetlenül ismerkedünk baráti körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!