Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik olyan nő, aki csak...

Létezik olyan nő, aki csak otthon akar pihenni, sorozatokat nézni, jó nagyokat (értitek), nem pedig folyamat járkálni és pénzt költeni?

Figyelt kérdés
Néha egy-egy randi belefér, de azért ne kelljen már hetente wellnesezni. Meg a kedvencem, hogy szeretne világot látni. Persze majd vegyek fel hitelt, hogy ő elmehessen idegenbe zabálni. Szóval normális nőt keresek, nem ilyen pénznyelőt.

2021. szept. 19. 21:36
1 2
 11/18 Gymnospermatophyta válasza:
Én is szeretnék majd világot látni (nem vagyok lány), nyilván nem hitelből. Nem mindenki szeretne és nem mindenkinek lesz rá lehetősége, hogy megtehesse. Akinek nem jön ez be vagy nem teheti meg, akkor szimplán nem megy. :) Nincs azzal gond, ha valaki szeret(ne) utazni, csak nyilván akkor nem egymást keresitek, ha te nem ilyen vagy.
2021. szept. 20. 00:57
 12/18 anonim válasza:
Itt vagyok. Utálok nyaralni, nem is szoktam menni. Sorozatok viszont nem kötnek le, sőt a filmek sem nagyon. Szívesebben olvasok értelmes könyveket vagy sétálok egyet a szabadban a kutyámmal, vagy esetleg főzök itthon, ami ugye nagyon megéri anyagilag (is) . Ha érdekellek, írj, ha nem, hát ez van. :)
2021. szept. 20. 06:38
 13/18 anonim válasza:

Én is mindig ilyenekbe akadok, ilyen igényekkel:

-menjünk el valahova!

-OK, hová?

-nem tudom

-mégis, mi érdekelne?

-nem tudom, csak valahova

2021. szept. 20. 13:58
 14/18 anonim válasza:
:)
2021. szept. 20. 14:03
 15/18 anonim válasza:
Van
2021. szept. 20. 17:46
 16/18 anonim válasza:

Én is szerény és visszafogott lányt keresek, aki nem az ivásnak és az állandó bulizásnak él...

Egy 22 éves srác naplójából...

Ui.: Fiú Maine Coon macska jár mellém. :D

2021. szept. 20. 19:56
 17/18 anonim válasza:

Az ilyen ritka föleg fiatalon.

Mindig arról szól hogy adsz neki vmit

2021. szept. 21. 08:34
 18/18 anonim válasza:

Én otthon , sorozatnézés közben is tudok pénzt költeni 😅 ( a sajátomat mielőtt beszóltok)

Amúgy én se szeretek egyfolytában jönni menni. Legjobb otthon. Simán ellenék netflixen és könyveken kb életem végéig . Évi egy nyaralás bőven elég. De nekem meg a páromnak van állandóan mehetnékje.

2022. febr. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!