Létezik olyan nő, aki csak otthon akar pihenni, sorozatokat nézni, jó nagyokat (értitek), nem pedig folyamat járkálni és pénzt költeni?
Hol???Magyarországon Bp?Kizárt
Vidéken talán talán talán
Magyarországtól Nyugatra igen vannak nem is kevesen.
Létezik. De szerintem sem Pesten.
Aki abban a nyüzsgésben szeret élni, és jól is érzi ott magát, az esetek nagy többségében nem épp otthon ülő típus. :)
Létezik.
Én imádok a párommal bekuckózni, netflixezni, fetrengeni, és nem csinálni semmit. :D Csak sajnos elég nehezen tudjuk kivitelezni, mert mindketten 12 órázunk, és nem mindig egyezik a beosztásunk. (Ma pl. pihenős voltam, ő nappalos, holnap én megyek nappalra, ő pihenős, kedden mindketten megyünk éjszakára, aztán én megint pihenek, ő meg második éjszakára megy..)
Vannak szerény nők, én is az vagyok, de ez a hozzáállás nálad, hogy külföldön zabalni stb, ez sem normális. Ha valakit szeretsz, akkor nem így állsz hozzá, hanem igyekszel néha meglepni, egy utazás, mondjuk évente, vagy néha egy kis shoppingolas a szerény nőknek is jól esik. Szóval a szerény nőket ne úgy képzeld el, hogy nem vágynak semmire, csak egyszerűen nem követelőznek, de nekik is jól esik néha egy kis figyelmesség. 12 évig éltem együtt egy olyan férfival aki sosem vitt sehova, és nem emiatt lett vége. Viszont sosem követelőztem, mert tudtam, hogy van hova tenni a pénzt, de azért néha jól esett volna ha elvisz legalább egy moziba. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ne ez legyen a legnagyobb elvárásod egy nőtől, hidd el a mai nők már nagyon karrieristák, a többségük ki is keresi magának amit elkölt, sokkal fontosabb, hogy szeressen, tiszteljen és a hasonló alap dolgok.
Mert ugye azt is elvárjátok, hogy szeresse a munkát, de ha szereti a munkát, akkor jár neki az a kiruccanás is ha épp az teszi boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!