Palacsinta-szaggató nokedlimet keresem, lehetőleg egy életre! Megtalálhatom?
Aki egyúttal kályhaként is funkciónál éjjelente!
Ha magadra ismersz nőként, akkor készülj! Randi a házasságkötő terem előtt!
#15 és #20 voltam.
Szerinted férfi vagyok? :D
Humorra humorral... ;)
Nekem kicsit távol van Budapest.De remélem 18-al összejön :)
#19 #21
Gondolom ugyanaz a személy vagy...nem tudom melyik korábbi válasz tartozott még hozzád.
De nagyon röstellem hogy nem írtam privát üzenetet!Biztos főnyeremény az a nő,aki a világ közepe,mondván hogyha neki nem írnak,akkor biztosan senki másnak sem;-)
Nem beszélve arról hogyha valami nem az elképzelése szerint alakul,vagy valamit nem kap meg,akkor azonnal támadásba lendül...
Úgyhogy szerintem te túl jó volnál nekem...így fájó szívvel is,de el kell hogy engedjem ezt a dolgot veled,mert ha magamba nézek,egyszerűen nem érdemellek meg.Pedig biztosan csak úgy repkednek a palacsintáid forgatásnál a levegőben ;-)
Micsoda kontra... ez egyre jobb.
Hozok popcornt. :D
Kisalföldi szeglet, és XXXVI ...ilyen formában lélektanilag nem tűnik olyan soknak :)
Szeretem a nutellás,mákos,diós,lekváros,túrós,kakaós,csokipudingos,vaníliapudingos töltelékű palacsintát.Úgyhogy nekem sokat kell ám sütni ...hehe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!