Palacsinta-szaggató nokedlimet keresem, lehetőleg egy életre! Megtalálhatom?
Aki egyúttal kályhaként is funkciónál éjjelente!
Ha magadra ismersz nőként, akkor készülj! Randi a házasságkötő terem előtt!
Azt szokták mondani hogy egy férfi olyan nőt vegyen el,aki tud nokedlit szaggatni...én finoman szólva is palacsintamániás vagyok.Úgyhogy nem bánnám ha olyan feleségem lenne,aki jól tud palacsintát sütni...innen jön hogy nekem "palacsinta-szaggató" kell...:)
A másik pedig hogy nagyon fázós típus vagyok,és éjjelre kicsit csökken az ember testhője kb. 1 fokot,a mondjuk 37 fokról...de sok nőnél nem csökken alvás közben sem :) Egy takaró alatt így elég meleget tud pillanatok alatt csinálni :) Úgyhogy így funkcionálhat kályhaként :) Intelligens termosztáttal,mert a test nem engedi sosem egy bizonyos szint alá hűlni:)
Na ez tökéletes példa a "kellemest a hasznossal" mondásra...hehe :D
Tudok nokedlit szaggatni, meg palacsintát sütni is.. bár azt szaggatni nem szoktam, mert úgy nehéz lenne megtölteni és feltekerni. Viszont fel is tudom dobni, ha ez javít a helyzetemen..:D
Felmelegítésben nem tudom mennyire vagyok jó, de tiéd lehet a takaróm... na, átmentem a rostán? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!