Nagyon gázul néz ki a egy fekete garbó, fekete szaggatott nadrág, fekete bőrkabát egy rózsaszín cipővel?
2021. márc. 25. 20:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem megfűszerezi kicsit, esetleg ha egy rózsaszín övet, táskát felveszel még hozzá akkor tök stílusos, vagy egy ilyen színű rúzst. Nem olyan komoly mint egy teljesen fekete outfit, kicsit lazább, vidámabb.
5/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, főleg, ha még valami hangsúlyosabb rózsaszín kiegészítőt is felveszel.
8/8 anonim válasza:
ha nem lenne rajt az az óriási retro felirat a cipőn sokkal királyabb lenne, de alapvetően én is fel szoktam dobni valamivel a fekete szetteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!