Szegeden hol ismerkednél társaság nélkül?
Nincsenek itt barátaim, akik voltak mind elmentek az ország különböző részére. Ti hova mennétek ismerkedni/barátkozni társaság nélkül? Ofc. munkahelyen home office már 2 éve...
26f
Te ne menj sehová!
Aki meg nem életképtelen, az egy csomó helyet találhat, az ország egyik legnagyobb, egyetemi városában.
Köszönöm a 'kedves' választ. Mint kérdésben is írtam, nem azzal van a problémám hogy hova lehetne bemenni barátokkal leülni, hanem inkább olyan hely ahol az emberek nem csapatosan járnak, nekem furcsa lenne ha mi (régi) baráti társaságunkhoz odajönne egy idegen hogy "bocsi jöhetek én is?". Tudom hogy egyetemi város, ennek ellenére COVID óta nem voltam egyetemen/munkahelyen nem tudom milyen opciók vannak.
Egyébként a "hülye gyerek ülj be a mekibe" is nagyobb segítség lett volna, így írtál 3 sort aminek a kérdés 'megoldásához' semmi köze.
De biztos bennem van a hiba.
Ez attól is függ mik tartoznak az érdeklődési körödbe. Hiába mész kocsmába haverkodni, ha nem érzed jól magad ott például.
Szóval ha leírod, talán jobban tudunk ötletelni.
Olvasás, társasjátékok, természettudományok(pl.: kiállítás, csillagászat), túrázás/sétálás.
Bárhol jól tudom érezni magam, nehezen oldódok fel, többnyire kell külső segítség (elég ha hozzám szólnak), de ha megtörtént akkor teljesen nyitott vagyok. Ezért is volt könnyebb barátokkal/csoporttársakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!