Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szegeden hol ismerkednél...

Szegeden hol ismerkednél társaság nélkül?

Figyelt kérdés

Nincsenek itt barátaim, akik voltak mind elmentek az ország különböző részére. Ti hova mennétek ismerkedni/barátkozni társaság nélkül? Ofc. munkahelyen home office már 2 éve...

26f

2021. szept. 15. 14:19
 1/8 anonim válasza:

Te ne menj sehová!

Aki meg nem életképtelen, az egy csomó helyet találhat, az ország egyik legnagyobb, egyetemi városában.

2021. szept. 15. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 'kedves' választ. Mint kérdésben is írtam, nem azzal van a problémám hogy hova lehetne bemenni barátokkal leülni, hanem inkább olyan hely ahol az emberek nem csapatosan járnak, nekem furcsa lenne ha mi (régi) baráti társaságunkhoz odajönne egy idegen hogy "bocsi jöhetek én is?". Tudom hogy egyetemi város, ennek ellenére COVID óta nem voltam egyetemen/munkahelyen nem tudom milyen opciók vannak.

Egyébként a "hülye gyerek ülj be a mekibe" is nagyobb segítség lett volna, így írtál 3 sort aminek a kérdés 'megoldásához' semmi köze.

De biztos bennem van a hiba.

2021. szept. 15. 15:49
 3/8 anonim válasza:
Simán bemész bármelyik kocsmába ilyen 11-12 fele aztán csatlakozol valakikhez. Senki nem fogja nézni honnan jöttél
2021. szept. 15. 16:22
 4/8 anonim válasza:

Ez attól is függ mik tartoznak az érdeklődési körödbe. Hiába mész kocsmába haverkodni, ha nem érzed jól magad ott például.

Szóval ha leírod, talán jobban tudunk ötletelni.

2021. szept. 15. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Olvasás, társasjátékok, természettudományok(pl.: kiállítás, csillagászat), túrázás/sétálás.

Bárhol jól tudom érezni magam, nehezen oldódok fel, többnyire kell külső segítség (elég ha hozzám szólnak), de ha megtörtént akkor teljesen nyitott vagyok. Ezért is volt könnyebb barátokkal/csoporttársakkal.

2021. szept. 15. 17:24
 6/8 anonim válasza:
Köszi, hogy megírtad 4-es vagyok. Kezdetnek nem rossz. Amúgy hasonló az érdeklődési körünk, ezekhez kicsit nehezebb társakat találni. Érdemes lenne neten utánanézni, akár túrázós csoportokat keresni vagy könyvklubfélét. De hátha másnak lesz több ötlete mit lehetne itt Szegeden.
2021. szept. 15. 22:28
 7/8 anonim válasza:
Gyülekezetbe!
2021. szept. 16. 07:00
 8/8 anonim válasza:
Lesz valami társas party ha jól emlékszek, nézz be arra. Nem tudom már hol láttam a plakátot de neten biztos megtalálod.
2021. szept. 16. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!