Ismerkednék barátkozás, közös időtöltés céljából kedves, humoros nővel. Volna itt olyan aki nem kapcsolatot, csak társaságot, barátot keres?
Sziasztok,
Ismerkedni barátkozni szeretnék korombeli 25-35 közti nővel. Fontos hogy nem szex vagy kapcsolat céljából. Van párom. Viszont ő otthon ülő típus, de nekem igényem van rá hogy heti 1-2 alkalommal valakivel elmenjek egyet kávézni, vagy csak sétálgatni. Megbeszélni az élet nagy dolgait. Esetleg moziba. Természetesen nem titokban. De ezért is mondom, barátkozás, barát szerzés lenne a cél. Szeretek beülni ide-oda. Szeretek új embereket megismerni, szélesíteni a látóköröm. Szeretem a humort. Ha 25-35 közti-körüli nő vagy, és úgy érzed szeretnél egy ilyen barátot, társaságot. Kérlek jelezz. Én egy 31 éves Győri, néha komoly, néha bohókás férfi vagyok. Dolgozom. Munkámra, megjelenésemre, viselkedésemre igényes vagyok.
Köszönöm hogy elolvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!