Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy pasival véletlenül...

Ha egy pasival véletlenül utcán megismerkedtem,s 5 percig kézenfogva sétáltunk,majd momdta hivjam,s erre nem veszi fel a telefont? Az azt jelenti ,soha nem fog visszahivni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 21:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:

19-es akinek hirtelen fellángolás az ha ugy fogja meg egy ismeretlen nő kezét mint egy hipnotikus hatás alatt lévő, utána nem győz kézzel lábbal bocsánatot kérni ez nem az, ez inkább gyanús, és jobb lenne ha a kisasszony is óvatosabb lenne utcán. Ilyennél ösztönösnek kéne lennie hogy kiszabadítja a kezét a pasi kezéből. Ijesztő, hogy fiatal lányok ennyire naivak ha ez nem kamu. Ez a pasi nem volt részeg. Most vagy fiatal szép lányokra utazik, hogy beszervezze a vendégkörének mármint strici és a nagyon ostoba fajtából és ilyen bugyuta módszerrel próbálkozik be naiv szép kislányoknál, vagy ennyire bekattant a lány szépségétől és d@gta volna. Vagy kéz fétises, olvasni annyiféle hülye fétist hogy ezen se lepődnék már meg.

Ha bekattanna egy pillanatra a szépségétől és elolvad a szerelem első látásra érzéstől, akkor ha zavarában megfogja a kezét, akkor utána elkezd zavartan magyarázni, hogy jaj ne haragudj nem tudom mi a piklákért vagyok ilyen taplo, hogy ovis modra megfogtam a kezed mert megy az ovis csoport ebédelni. Ott szoktak kézen fogva menni a kisovis gyerekek, vagy még also osztályba. Nyilván nem volt testcsere a pasi és a kisfia között, hanem ez a pasi valamiért megfogta a kezét, de nem azért és sanszos, hogy valakit le akart rázni , vagy valakit féltékennyé akart tenni, de akkor is az ostoba fajtából való, ha ez így van, ovis, vissza is mehetne az oviba, ha ilyen tapló módon ismeretlen embereket használ hogy féltékennyé tegyen valakit, ahelyett, hogy ahhoz menne oda, és neki udvarolna vagy ha lerázós volt, akkor annak mondaná meg hogy ne haragudj, de nem, ha nem érti meg akkor meg kérjen távolságtartásit. Csak szerintem már a helyzet kínossága miatt még jobban belebonyolódott és megadta a telefonszámát bármi is legyen a háttérbe, de biztosan nem az, hogy fellángolt a szerelemtől.

Egy szerelmes pasi nem azt mondja, hogy hívja fel a csaj, hanem ő kéri el a telefonszámot, ő hívja, és nem fogja meg random egy ismeretlen nő kezét, még akkor se ha a világon a legszebb vagy a legszexibb nő, hanem maximum átitatottan bámulja és nem jut szóhoz sem, de ha mégis megfogná a kezét akkor utána nem győz bocsánatot kérni.

Egy szerelmes pasi nem csinál ilyet, vagy ha igen az vagy rossz helyen kapott tanácsot földönkívüli vagy valami nem stimmt az illetőnél.

A kérdezőnek írom, ha ez nem kamu, akkor szerintem jó lenne ha nem lennél naív, mert nagyon naív vagy. Én a helyedbe már kirántottam volna a kezem, csúnyán néztem volna rá, még akkor is ha szép a pofija, vagy ha bejött volna akkor is, az még nem jelent semmit, és ha a telefonszámát ajánlgatta volna azt mondtam volna hogy én is tudok ajánlgatni telefonszámot ami 3 számból áll 107.

2021. szept. 6. 08:46
 22/41 anonim válasza:
Ilyenkor azt kell mondani, hogy a telefonszámom 107, szeretnéd, hogy hívjalak?
2021. szept. 6. 09:15
 23/41 anonim válasza:
Szerintem 44f volt. 😂
2021. szept. 6. 12:42
 24/41 anonim válasza:

Ezigen

Egyböl kézen fogva mesz akarkivel? Kemeeny vagy

2021. szept. 6. 13:06
 25/41 A kérdező kommentje:
Azóta sem hivott, kitöröltem a számát!
2021. szept. 8. 13:55
 26/41 A kérdező kommentje:
Ő fogta meg a kezemet,én meg vissza.Miért ne fognám én is meg,ha szimpik voltunk egymásnak.Abban nincs semmi?Amugy 48 éves volt, a pasi.A számomat is ő kérte el,de minek,ha egyszer sem hívott,Szélhámos..Ennnyi.Én meg naiv vagyok.igy van.
2021. szept. 8. 14:13
 27/41 anonim válasza:
Te pedig 16 éves vagy. Agyilag legalábbis.
2021. szept. 8. 15:55
 28/41 A kérdező kommentje:
Úgy lehet utcán megismerkedni,hogy este Misklocon a sétáló utcán,mert szépen kivan világítva az utca,,összenéztünk,majd a pasi megszólított.Én válaszoltam, odamentem,leültünk egy asztalhoz, majd én mondtam neki,hogy megyek haza! Erre mondta a sarokig elkisér,de megfogtuk egymás kezét,mert szimpik voltunk egymásnak. Elkérte a számom,majd mondta,hívjam. Másnap hivtam,de nem vette fel,azóta sem hivott,ennek már 2 hete..s kérdezte is sűrün járok.e erre. Nem volt ott semmiféle nő,hogy valakit féltékennnyé tegyen, Elkérte a számom,de minek,ha nem hiv azóta sem..szóval,nem értem.
2021. szept. 8. 20:28
 29/41 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem hív a férfi,én meg nem zaklatom
2021. szept. 8. 21:19
 30/41 anonim válasza:
Szerintem ha vége a tárgyalásnak felhív, de az is lehet, hogy csak búvóhelyet kell keresnie addig.
2021. szept. 10. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!