Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy pasival véletlenül...

Ha egy pasival véletlenül utcán megismerkedtem,s 5 percig kézenfogva sétáltunk,majd momdta hivjam,s erre nem veszi fel a telefont? Az azt jelenti ,soha nem fog visszahivni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 21:37
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
OMG...
2021. szept. 5. 22:30
 12/41 anonim válasza:

Lelkizett is? Vagy csak jött mint egy kisovodas es megfogta a kezed koszones minden nélkül és némán sétáltatok egymás kezét fogva pontosan mennyi percig? Át is karolt vagy csak a kezedet fogta pár percig? Találkoztatok emberekkel is útközben? Pl. Nőkkel?

Ő fogta meg a kezed vagy hogy is volt ez?

Hmm, nekem ez gyanús. Nekem ez ugy tűnik hogy hirtelen jött ötlettől vezérelve akciozott es gyorsan kézen fogott, mert féltékennyé akart valakit tenni?

Neked ez nem fordult meg a fejedben?

Probald ne naivan nézni hanrm a korulotted zajlo utcai dolgokat is figyeld. Ha voltak nok is utcan akik elmentek mellettetek akkor sanszos inkabb hogy valakit féltékennyé akart tenni. Aztán lányos zavarában ezt mondta neked hogy hívd fel mert gondolta furcsa lenne ha gyorsan kereket oldana.

2021. szept. 6. 06:18
 13/41 anonim válasza:
* hanem
2021. szept. 6. 06:19
 14/41 anonim válasza:
"Oda adtad" neki magad rögtön, majd te keresgéld őt, - és ezek után még bármiben reménykedsz???
2021. szept. 6. 06:28
 15/41 anonim válasza:

14-es vannak nagyon naív kislányok akiknek a szülei nem tanították meg hogy ismeretlen pasik kezét ne fogja meg, mert nehogy aztan a susnyasba kosson ki vele.

Szerintem ez kamu kerdes. Az a pasi amelyik szerelmes az nem fogja kezen szo nelkul setalva a masikat. Van tobb opcio miert tette. Nagyon szép vagy es a pasi bekattant, vagy csak szimplan kihasznalt mert kellett egy no a tervehez ami lehet feltekennye teves vagy lehet le akart razni valakit. Logikus is hogy mondta hogy hivd mert legkozelebb is latszat akciozna veled.

Amugy ha az elso lenne akkor ugy nezetz volna rad mint a szobor nem tudta volna abba hagyni. Es utana bocsanatot is kert volna hogy ne haragudj de nem tudja miert de azt erezte meg kell fogni a kezedet. Egy normalis no tok mindegy meg ha vonzo is a pasi kirantja a kezet a kezebol. Ha elolvado szerelmes lenne akkor nem azt mondta volna hogy hivd hanem ugy kunyizta volna a szamod mint kis fioka az eleseget a szuleitol csipogva. Es ő hívott volna. Be vagy nagyon etetve. Az ilyenektol nem elszállni kell hanem gyanakvoan kirantani a kezed es haragosan nezni ra meg akkor is ha a vilagon a legszebb vagy legszexibb pasi. Honnan tudod hogy nem-e strici vagy nem e megfogom a kezed fétises?

2021. szept. 6. 07:47
 16/41 anonim válasza:
* ugy nézett volna
2021. szept. 6. 07:49
 17/41 anonim válasza:
Elmúlt a rakéta hatása.
2021. szept. 6. 07:56
 18/41 anonim válasza:

Fél, hogy a nyakán maradsz. Biztos, megvártam volna, hogy ő keressen, ő tegye meg az első lépést.

Meg tudod, egy nő csak "fél seggét" mutassa meg. Lehettél volna kicsit hódíthatóbb is, akiért picit küzdeni kell. Könnyen megkapott.

2021. szept. 6. 07:59
 19/41 anonim válasza:

Nyilván pillanatnyi fellángolás volt, de már megbánta. Otthon várja az asszony és a 2 gyerek, túl kockázatos lenne idegen nővel telefonálni úgy, hogy lebukhat. Az átlagember úgyis lebukik apróságokon, egy futó kapcsolat meg nem éri meg a házassága, életvitele és gyerekei elvesztését.

Én is csináltam már hülyeséget részegen buliban, másnap meg nem győztem eltüntetni a nyomokat, nehogy boruljon minden. Így is épp elég para volt.

2021. szept. 6. 08:07
 20/41 anonim válasza:

Nekem nem egészen tiszta, hogyan lehet utcán "véletlenül" megismerkedni?

Mondhattatok szépeket egymásnak, letagadhatta asszonyát, ám megriadhatott attól, hogy az ismerkedéseteket(?) követően már percekig kézenfogva sétáltatok.

.

A pasikban él a vadászösztön, az önként felajánlkozóra nem szivesen lőnek.

2021. szept. 6. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!