Fiuk! Ti hogy csajoztok buliba hogy valami legyen is belőle akár csak egy szex. Ha többen vannak a lányok akkor is odamentek hozzájuk? És ha egy helyes srác nem csinál semmit csak támasztja a pultot akkor a lányok odamernek hozzá menni?
Sose voltam még nagy bulikba ezért kiváncsi vagyok ott hogy mennek a dolgok (tudom társaságtol függ de kb).
Köszönöm a segitő válaszokat!
Ne "csajozni" akarj, hanem beszélgess mindenkivel úgy, hogy nem agyalsz rajta direkt, hogy miről, hanem ami jön. A mindenkiben lesznek majd lányok is, akikkel akár többször is találkozol és majd talán alakul valami magától. De egy buliba se úgy menj oda, hogy az a célod, hogy becsajozol.
Élvezd a társaságot és szard le, ha nem csajozol be.
25/F
Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nagyon töredék százalék lesz az az este, amikor szexre mész le valahova és az össze is jön. Szó szerint a legváratlanabb helyzetekből sülnek ki jó dolgok. Ott nehéz spontánnak maradni, hogy nehogy begörcsölj, de majd gyakorlod.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!