Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hány óránként használható a...

Hány óránként használható a facebook társkereső? Tegnap este használtam majd elkezdte kiírni, hogy tartsak szünetet. Azóta ezt írja. Ötletek?

Figyelt kérdés

2021. szept. 2. 20:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
Amúgy 9-es válaszoló, van egy kis pocakom, de akinek van az már nem tetszik neked? Neked a vékony 60 kg-os 190 cm-es pasik tetszenek akik nagyon vékonyak? Nem a pocak a lényeg hanem hogy udvarias legyen a férfi, szerető/törődő, hűséges és becsületes férfi, és hiába alacsony meg pocakos ezt kell nézni. Én 170 cm vagyok és 76 kg úgyhogy tutira nem jönnék be neked. Hát sajnálom!
2021. szept. 14. 15:06
 12/14 anonim válasza:

"és aki valójában szép azért megkell küzdeni"

Hát most ne haragudj meg, de miben reménykedtél? Hogy csak úgy önként az öletbe ül?

2021. szept. 14. 17:09
 13/14 anonim válasza:
11. Én nem szoktam hazudni, nálam igenis számít a külső. Nem tudom, hogy bejönnél-e nekem, vagy sem, mert ezt csak akkor tudom eldönteni, ha látom az összképet. Most én honnan tudjam, hogy nézel ki, és mekkora a pocakod? Különben sem rólad szól ez az egész, hiába "sajnálod". Engem nem érdekel, hogy milyen becsületes, ha külsőre nem tetszik, nem tudom úgy szeretni. Ez így csak kínlódás és önzőség lenne részemről. Mert mi van, ha más úgy szeretné, ahogy van, én meg nem tudom úgy szeretni.
2021. szept. 14. 17:17
 14/14 anonim válasza:

Személyesen kell ismerkedni a jó kis ♀️👩‍🎓 !

Minek is a Facebook?

Meg kell adni ami a ♀️👩‍🎓 kell!

Meg kell érinteni a ♀️👩‍🎓 !

A ♀️👩‍🎓 a 💓 a lelkét a testét!

Hidd el nekem, hogy a ♀️👩‍🎓 előre tudják kivel mennek a az 🛌🏻 !

♂️👨🏻‍🎓

2021. okt. 23. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!