Hány óránként használható a facebook társkereső? Tegnap este használtam majd elkezdte kiírni, hogy tartsak szünetet. Azóta ezt írja. Ötletek?
1. Csak a facebook mobilos applikációján tudod használni.
5. Hadd kérdezzem már meg: annak a 100-nak legalább a fele viszonozta a likeolgatásodat? 😂
6. Szerintem a kérdező nem ilyenekre gondolt.
Elárulom a titkot: csajként nézz ki akárhogy, naponta 100+ likeot, és nagyon sok üzenetet kapsz. Higgyétek el, bőven van miből válogatni. És itt most nem is a pénz, a szépség a lényeg, mármint a normálisabb csajoknál. Hanem az, hogy legyél egyedi és udvarias. Lehet, sőt biztos, hogy a pocakos Arnold bácsinak nem fogok visszaírni, de ha valakin látom, hogy azért ad magára, van stílusa, odateszi magát, és nem azzal indítja a beszélgetést, hogy "Szia! Mizu? Név, kor? TeCCesz!", hanem mondjuk azzal, hogy "Szia, szerinted milyen egy jó férfi, akivel szívesen eltöltenél egy délutánt?", akkor én is szívesebben írok vissza egy ilyen pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!