Hol találok ilyen nőt,aki ezt szeretné igazán?
Leginkább, csak egy forró összebújásra vágyom, maximum csók és simogatás..kizárólag ruhában..egymáshoz bújva egy film előtt,beszélgetni...
Esetleg lenne itt valaki Budapestről...? Belvárosban lakom. Magamról pedig : sportos,olvasott ,tagadhatatlanul romantikus fiatal 26 éves férfi vagyok.
Könyvesboltban dolgozol?
Egyébként nekem most pont bújásra lenne szükségem.
Miből gondolod hogy könyvesbolt?
Mondjuk úgy régebben egyenruhás,most valami másféle szolgálat.
A védelmező ösztöneim erősek egyébként.
A volt barátnőm mesélte, hogy volt régen egy olyan fiú ismerőse / barátja, akivel együtt aludtak/bújtak, de nem szexeltek. Szóval simán lehet ilyet is. De azért ez nem jellemző.
Vagy össze kell gyere rendesen egy bújós lánnyal, vagy szexpartnert kell keresned. Olyan nem igazán van, hogy egy csajszi csak úgy ölelkezni akar egy idegen/félidegen férfival. Sőt igazából a szexkapcsolatban sem szeretnek ölelkezni úgy általánosan az emberek(mindkét nemre igaz). Ez sajnos ilyen. Nekem is rossz hír mert szintén bújós vagyok, de barátnőm nem lehet, így be kell érnem 1-1 lelketlen alkalmival, a semminél jobb...
Illetve egy kérdés. (elég magadnak megválaszolni). Ha van egy lány akivel megvalósítod azt, amit akarsz, attól nem akarsz majd többet? Nem egyszerűbb akkor már egy barátnőt keresni közvetlenül? Még ha szexeltek is előtte/utána az nem rontja el a sima ölelkezést/filmezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!