Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esely kecsegtet arra a kimenetelre hogy olyan meleg ferfit talalok magam melle akinek nagy vastag szoros a penisze sok erzelme van tudd szeretni es egy igazi eletreszolo elkotelezodest adna nekem?
Nem bántásból, de azt figyelembe véve, hogy a korábbi kérdéseid mind alkalmi kalandokról szóltak és még most is kiemeled, hogy milyen legyen az igaz szerelem pénisze...hát szerintem nem hamar.
(Néha nem értem az emberek logikáját. Pl. vegyük most ezt a szőrös péniszt. Kizársz mindenkit, akinek nem szőrös, mintha a szőrösségen nem lehetne változtatni. Pedig ha együtt vagy valakivel, akkor megkérheted rá, hogy növessze meg neked, mert te úgy jobban preferálod. Szóval az emberek tudnak változtatni a dolgokon bizonyos dolgokban, de olyan, mintha egyes melegeken szemellenző lenne és csak a fantázia pasit látják, aki soha nem jön el.)
0% nagyjából. Mert mire találnál is ilyet, megint újabb ökörséget fogsz kiírni, ahogy ezt eddig is tetted!
Nem unod még?!
Tanuld már meg előbb a Magyar Nyelvet, mielőtt ide írogatsz!
27 évesen még nem ismered az ékezetes betűket, de legfőképpen nem tudod a mondatokat tagolni és az írásjeleket sem ismered!
Ha te boldog leszel,magadtól.
Akkor, csakis akkor.
És lesznek barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!