Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tévő legyek ezzel a palival?

Mit tévő legyek ezzel a palival?

Figyelt kérdés
Korábban fel tettem egy kérdést hasonló volt ezt a palit 7 hónapja ismerem de nm találkoztunk még hiába mondom mindig dolga vn hívni se akar mg semmi. Saját maga leírja nkm h kedvel engem de semmi több még egyelőre viszont velem azért veszett most is össze mert én miért nm vgyok szerelmes belé mg miért vgyok olyn vissza utasito vele mert az exemet miért szerettem őt miért nem mert én miért vetkoztem le videóba a páromnak miért hagytam h ő is levetkozzon ilyesmi. Akkor neki miért nm engedem h küldjön képet a nemiszerverol ilyet mond nm küldene csk h előre kijelentem h ne küldjön ezen veszett vlm úgy össze h nagyon flegma és beszél vlm de nagyon flegman teleg és nm érdekli szóval most is írtam nm szólok hozzá és írta ahogy érzed ocskos most ezzel mit kezdjek? Szerintetek később fog írni vagy hagyjam ne varjak rá
2021. aug. 31. 17:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
jujj de beszóltál, kár hogy magad sikerült nevetségessé tenni még ezzel is xD
2021. aug. 31. 19:54
 22/26 anonim válasza:

25-ös szerintem az is felesleges 😂😂

Még a végén te is olyan lennél

2021. aug. 31. 20:13
 23/26 anonim válasza:
Ja elkapod tőle a retardot
2021. aug. 31. 20:15
 24/26 anonim válasza:
Ismerem ezt a nyelvjárást. Ahol a reggel húgom este k...m "népszokás" megy még a mai napig, na ott szokták ezt a tipikusan beltenyészetre hajazó nyelvjárást használni.
2021. aug. 31. 21:07
 25/26 anonim válasza:
Úr isten,mi ez? Írni sem tud,nem tudom mi a kérdés,nem sikerült megfejtenem.
2021. aug. 31. 22:10
 26/26 anonim válasza:
*Godzilla had a stroke trying to read this and fucking died*
2021. szept. 1. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!