Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tévő legyek ezzel a palival?

Mit tévő legyek ezzel a palival?

Figyelt kérdés
Korábban fel tettem egy kérdést hasonló volt ezt a palit 7 hónapja ismerem de nm találkoztunk még hiába mondom mindig dolga vn hívni se akar mg semmi. Saját maga leírja nkm h kedvel engem de semmi több még egyelőre viszont velem azért veszett most is össze mert én miért nm vgyok szerelmes belé mg miért vgyok olyn vissza utasito vele mert az exemet miért szerettem őt miért nem mert én miért vetkoztem le videóba a páromnak miért hagytam h ő is levetkozzon ilyesmi. Akkor neki miért nm engedem h küldjön képet a nemiszerverol ilyet mond nm küldene csk h előre kijelentem h ne küldjön ezen veszett vlm úgy össze h nagyon flegma és beszél vlm de nagyon flegman teleg és nm érdekli szóval most is írtam nm szólok hozzá és írta ahogy érzed ocskos most ezzel mit kezdjek? Szerintetek később fog írni vagy hagyjam ne varjak rá
2021. aug. 31. 17:39
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
az utolsó mondta baromi hosszú amúgy, azt még le lehetne rövidíteni
2021. aug. 31. 18:35
 12/26 anonim válasza:
Ezt így elolvastam és kiment a végfok az agyamban. El sem tudom képzelni hogy miről meg hogyan tud bárki is beszélgetni ezzel a csajjal. Most döbbentem rá hogy mekkora vén f@$z vagyok én már ezekhez az újhullámos csajokhoz.
2021. aug. 31. 18:42
 13/26 anonim válasza:
Ezek nem rövidítések, csak rangom kiveszel szavakból magánhangzókat. nny rvl kvhtnd z sszst. Mnk d mgnhngz?? Tk sk rtlm vn nm?
2021. aug. 31. 18:47
 14/26 anonim válasza:
Én sm rtm min kll kiakdn. Bzt ezt is értd, amt mst rk, de nnk mm értelme :/ Gndolom tbb embr vlményére vlt kívncsi, akk mrt így rtál?
2021. aug. 31. 18:48
 15/26 anonim válasza:
#15 sírva röhögök, feldobtad a napom xDD
2021. aug. 31. 18:48
 16/26 anonim válasza:

Előbb tanulj meg írni helyesen és tagoltan.Mert ennek így nincs értelme.😂😂😂

Hát szerintem a válaszolóknak igazuk van.Nem velük van a baj hanem veled.

De ha ilyen ez a srác akkor miért írsz vele?:))

2021. aug. 31. 19:03
 17/26 anonim válasza:
Uramisten. Van baj. Sztem te minimum közepes fokú fogyatékos lehetsz.
2021. aug. 31. 19:14
 18/26 anonim válasza:

"de vannak közös unokatesoink"

Akkor ti is unokatestvérek vagytok!

2021. aug. 31. 19:18
 19/26 anonim válasza:
Vesszőt ismered hülyepitsa?
2021. aug. 31. 19:38
 20/26 anonim válasza:
Nem nem ismeri
2021. aug. 31. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!