Korábban fel tettem egy kérdést hasonló volt ezt a palit 7 hónapja ismerem de nm találkoztunk még hiába mondom mindig dolga vn hívni se akar mg semmi. Saját maga leírja nkm h kedvel engem de semmi több még egyelőre viszont velem azért veszett most is össze mert én miért nm vgyok szerelmes belé mg miért vgyok olyn vissza utasito vele mert az exemet miért szerettem őt miért nem mert én miért vetkoztem le videóba a páromnak miért hagytam h ő is levetkozzon ilyesmi. Akkor neki miért nm engedem h küldjön képet a nemiszerverol ilyet mond nm küldene csk h előre kijelentem h ne küldjön ezen veszett vlm úgy össze h nagyon flegma és beszél vlm de nagyon flegman teleg és nm érdekli szóval most is írtam nm szólok hozzá és írta ahogy érzed ocskos most ezzel mit kezdjek? Szerintetek később fog írni vagy hagyjam ne varjak rá
Huhh, szerintem nyugodj meg először, és fuss neki újra, de ezúttal tagolással, vesszőkkel, mondatvégi írásjelekkel, mert ez így elég kusza.
2021. aug. 31. 17:59
2/26 anonim válasza:
Te valami retardált vagy amúgy?
2021. aug. 31. 18:16
3/26 anonim válasza:
sokat segítene ha nem hagynád ki minden második magánhangzót
2021. aug. 31. 18:22
4/26 anonim válasza:
Szóval ha jól vettem ki a kusza soraidból akkor te most azt szeretnéd hogy a Gyakori összes férfi felhasználója küldjön neked képet a nemi szervéről???
2021. aug. 31. 18:26
5/26 A kérdező kommentje:
Aztaaa😂hát vn egy 25 éves srác Akit megismertem februárba de nm volt még nálam szoktam minden nap kérni h találkozzunk és mindig vn dolga mg szoktam kérni h hívjon fel de mindig mondja h nm tud nincs egyedül. Mi pont nm ismerjük egymást de vannak közös unokatesoink és mivel titokba beszélünk ezért mindig arra fogja h ht ott vannak vele és emiatt ír sokára vissza nehogy meglássák H vlm ír, v meghalljak h vlm beszél telefonon. De mindig szokta mondani ha kérdezem h mit gondol rólam ilyesmi mondja h ht kedvel engem de majd idővel biztos szerelmes na most nm is lenne nkm ezzel bajom mert nm is találkoztunk még viszont neki baja ha mondom h ht én nem vagyok még Beled szerelmes. E miatt "dobott" engem H pl az exeimnek én levetkőztem videóba meg h az ex is és ez zavarja őt mert hát én miért emgedtem neki miért voltam én kíváncsi az ő nemi szervére mikor ő mg ha feldob egy ilyen szex témát akkor én terelem a szot és nm beszélgetek vele róla de akkor meg mással miért beszéltem mert ő azt érzi most hogy fele annyiba se nézem őt mint a többi páromat. Ez vasárnap történt ez a vita de én most gondoltam úgy hogy már nem írok neki mert kijelentette h nm kellek neki de mégis irkál
2021. aug. 31. 18:27
6/26 anonim válasza:
Sajnálom de nem tudok segíteni, nem vagyok profi kódfejtő.
2021. aug. 31. 18:30
7/26 anonim válasza:
Könyörgöm valaki magyarázza el, hogy miért kell lerövidíteni egy 3 betűs szót 2 betűsre??? Pláne, hogy ahogy látom, kedves kérdező pl. az egyelőre szót helyesen használod, ezzel jelezve, hogy tudsz te helyesen írni.
2021. aug. 31. 18:31
8/26 anonim válasza:
Fúss neki újra és ne úgy írj mint egy fogyatékos, akkor talán kapsz segítséget is.
2021. aug. 31. 18:32
9/26 anonim válasza:
várj kijavítom:
hát VAN egy 25 éves srác akit megismertem februárbaN de NEM volt még nálam.(PONT) szoktam minden nap kérni HOGY találkozzunk és mindig VAN dolga. MEG szoktam kérni HOGY hívjon fel de mindig mondja HOGY NEM tud nincs egyedül. Mi pont NEM ismerjük egymást de vannak közös unokatesÓink és mivel titokbaN beszélünk ezért mindig arra fogja HOGY hát(?) ott vannak vele és emiatt ír sokára vissza nehogy meglássák.(PONT) HOGY VELEM(nekem??) ír, VAGY meghalljÁk HOGY VELEM beszél telefonon. De mindig szokta mondani ha kérdezem HOGY mit gondol rólam ilyesmi mondja HOGY HÁT kedvel engem de majd idővel biztos szerelmes.(PONT) na most NEM is lenne NEKEM ezzel bajom mert NEM is találkoztunk még viszont neki baja ha mondom HOGY HÁT én nem vagyok még BelÉd szerelmes. Emiatt(egy szó) "dobott" engem HOGY pl az exeimnek én levetkőztem videóba meg HOGY az ex is és ez zavarja őt mert hát én miért engedtem neki,(VESSZŐ) miért voltam én kíváncsi az ő nemi szervére mikor ő MEGg ha feldob egy ilyen szex témát akkor én terelem a szÓt és NEM beszélgetek vele róla,(VESSZŐ) de akkor meg mással miért beszéltem mert ő azt érzi most hogy fele annyiba se nézem őt mint a többi páromat. Ez vasárnap történt ez a vita de én most gondoltam úgy hogy már nem írok neki mert kijelentette HOGY NEM kellek neki de mégis irkál
amúgy miért beszélgetsz még mindig ezzel az emberrel?
2021. aug. 31. 18:34
10/26 anonim válasza:
Omg, nagyon nem értem mi a probléma, pedig szívesen is adtam volna talán tanácsot, de még ezt se tudok, hisz nem értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!