Bele mennétek egy ilyenbe?
Figyelt kérdés
Most jelenleg a neten ismerkedem egy férfival, jól elbészelek vele. Mikor tegnap elköszöntünk említette holnap nappal is itt leszek? Ezt furcsának találtam hogy nappal nem dolgozik? Ő 26 éves én 19. Valami gyanús lehet nála mert ma felnéztem napközbe is elérhető volt.Aki dolgozik nem ér rá netezni, max csak szünetben de az szinte mindig ott van. Én még tanuló vagyok, ezért én több időt tudok ott fent lenni de azért egy 26 éves aki mindig ott ül valami nem stimmel. Szerintetek mi lehet valóban nem dolgozik, vagy nem gondolja komolyan? Egyébként sokszor át tér erotikus témákba a beszélgetés során. Az is meglehet hogy nem komolyat keres csak nem tudom eldönteni, mert van mikor normálisan beszélünk, van mikor meg az erotikáról beszél.2021. aug. 30. 17:45
1/14 anonim válasza:
Mit dolgozik?
2021. aug. 30. 17:47
2/14 A kérdező kommentje:
Arról még nem beszélt, ezért furcsálottam.
2021. aug. 30. 17:47
3/14 anonim válasza:
Én 30+ vagyok, itthonról dolgozok, simán ráérek beszélgetni másokkal közben. Van ilyen. Bár az is lehet, hogy nem dolgozik.
2021. aug. 30. 17:52
4/14 anonim válasza:
Nettó kamus. Az még a jobbik eset ha csak megakar fektetni, ezért nem nagyon téma nála a magánélet, de az is lehet, hogy valami elmebeteg, úgyhogy én vigyáznék.
2021. aug. 30. 17:52
5/14 anonim válasza:
Csak mert dolgozik, nem jelenti, hogy nem tud visszaírni.
De simán benne van, hogy kósza menetre hajt.
2021. aug. 30. 17:59
6/14 anonim válasza:
Valószínűleg csak 1 kört akar, de munkától függően van aki ráér egész nap netezni, ismerek olyan mérnököket és programozókat, akik meló közben tolnak le egy LoL meccset. :D
2021. aug. 30. 18:03
7/14 anonim válasza:
Egyébként, ha nekem valaki nagyon tetszik,és izgalmas a beszélgetés, akkor munka közben is irok neki, lehet, hogy ez az oka? Vagy csak látod, hogy elérhető, de nem veled chatel?
2021. aug. 30. 18:05
8/14 A kérdező kommentje:
Csak látom hogy elérhető de velem nem chatel. Kinézetre egy macsónak mondanám, de azok között is van normális de ezek szerint ő a rosszabbik eset, nem lehet tudni mit dolgozik el sem árulta eddig tehát több mint valószínű arra az egy dologra megy mert akkor beszélne a jobban a magánéletéről.
2021. aug. 30. 18:10
9/14 anonim válasza:
nem meleg kapcsolat ugye? hetero?
2021. aug. 30. 19:59
10/14 A kérdező kommentje:
Igen hetero.
2021. aug. 30. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!