Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan csaj aki senkine...

Van itt olyan csaj aki senkinek sem kell kapcsolatra,és ha igen írd le,hogy miert?

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 11:15
 1/7 anonim válasza:
Ilyen csaj nem létezik, vagy ha mégis, hidd el, neked sem kéne.
2021. aug. 29. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:

ma 13:31 Ha ön és közveszélyes,akkor biztos nem.

Engem csak a történetek érdekelnek.

2021. aug. 29. 14:21
 3/7 anonim válasza:
Jelen. Közel 10 évig tartó kapcsolatból léptem ki, amiben megcsalt és kihasznalt. Ennek kb két éve. Rajta túl tettem magam, de a megcsalason nem és hát meghiztam. Pszichologiailag ennek is megvan az oka, mert ilyenkor falat emelek magam és a világ közé. Tisztában vagyok vele. Ahogy azzal is h muszáj lefogynom, mert nem. Érzem jól magam. Szóval két oldalú a dolog. Egyrészt rettegek h valaki majd megint belém rúg, másrészt nem kell ettől félnem addig, amíg nem változtatok, hiszen egy kövér nő senkinek sem kell.
2021. aug. 29. 20:45
 4/7 A kérdező kommentje:

tegnap 20:45 Sajnálom,hogy megcsaltak!Sajnos engem is megcsaltak,azota sincs más az életemben.

Fogyj le ha úgy érzed,de hidd el egy duci no is no.Ne erezd magad kevesebbnek!

2021. aug. 30. 00:25
 5/7 anonim válasza:
Köszönöm, tényleg jól esik.
2021. aug. 30. 08:58
 6/7 A kérdező kommentje:
ma 08:58 :)
2021. aug. 30. 09:34
 7/7 Navajonkivagyok válasza:
#4 Nem értelek teljesen. Vannak olyanok akik inkább a ducibbakra buknak, persze egy elfogadható mértékig. Nekem is ezek a csajok jönnek be pedig sportos testalkat vagyok, úgyhogy ez nem igazán fogja megállítani az ismerkedésedet 🤷 24F
2021. szept. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!