Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan csaj aki senkine...

Van itt olyan csaj aki senkinek sem kell kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ha van is ilyen no és kommentelek azt is írd le,hogy bar nem kellettél eddig a pasiknak de te szeretnél kapcsolatot.Ha olyan kommentel aki nem is akar mar kapcsolatot,az is írhat persze csak írja le,hogy nem akar már kapcsolatot.

Barmi legyen is az oka,hogy nem kelettel eddig a férfiaknak,én szívesen megismernélek.

34/f vagytok,átlagos kinézetre.Van munkahelyem,van saját lakásom,nem iszom alkohol,nem drogozok,nem cigizek,nem bulizok,rovid fekete hajam van,barna szem,173 cm vagyok.

2021. aug. 8. 04:54
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
A legfontosabb kérdés, hogy miből van ilyen fiatalon saját lakásod?
2021. aug. 8. 05:06
 2/23 anonim válasza:
Miért ne lehetne neki ? Lehet örökölt vagy jól keres.
2021. aug. 8. 05:30
 3/23 anonim válasza:

Leginkább barátságot tudok elképzelni. Ehhez általában hölgyek privátjait is szoktam fogadni, de "urak" szoktak inkább érdeklődni.

Ezek a "pár"-kapcsolatok már nem is igazán érdekelnek. (Szexelésből nem lehet megélni, csak lelkiismeretes munkából.)

középkorú hölgy

2021. aug. 8. 06:02
 4/23 A kérdező kommentje:
ma 05:06 Akkor lehet ezektől az infóktól meg nagyobbat fogol csodálkozni. Mar 22-23 évesen volt házam(kb ennyi lehettem).De tény hogy lakni meg nem nagyon lehetett benne.Fel kellett újítani és be bútorozni.Olyan 25 lehettem amikor végre be költöztem rendesen.De csak ebben az évben lett kész igazan: parketta,fürdő szoba,új festés stb.Nem keresek sokat.Csak gyűjtögetős vagyok.Amikor eloszor be költözhettem akkor el is fogyott a pénzem.Lakható volt de közel sem kész.Es sohasem kerek kölcsön.Max a legközelebbi rokonok segítettek ki 1x.Amit nem tudok megvenni azt inkább nem veszem meg.Sot en adogattam kölcsön munkatársaknak peldaul...Van aki 3 eve tartozik :(
2021. aug. 8. 07:11
 5/23 anonim válasza:

Hol élsz ember 34 évesen hol fiatal?

Tudod vannak azok a szavaink hogy céltudatos szorgos és olyan hogy munka.

27 évesen vettem házat

F

2021. aug. 8. 08:43
 6/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg 2 hónapig 33 vagyok :P
2021. aug. 8. 08:45
 7/23 anonim válasza:
És olyan akit nem akarnak megdugni?😀
2021. aug. 8. 15:58
 8/23 anonim válasza:
Ez az oldal tele van ilyen "nőkkel", legalábbis régebben rengeteg nyivákolást lehetett itt olvasni, hogy rájuk a kutya sem kíváncsi, vagy mindenki csak megdugni akarja őket stb. Jó pár hónapja nem jártam erre, de gondolom, azóta sem változott a helyzet semmit.
2021. aug. 8. 22:28
 9/23 anonim válasza:
Szia, mi a végzettséged?
2021. aug. 9. 19:11
 10/23 A kérdező kommentje:

ma 19:11

Szia.Nincs végzettségem!

2021. aug. 9. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!