Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért érzem azt, hogy a...

Miért érzem azt, hogy a nőknek inkább a bunkóbb, nagyszájúbb na meg tehetősebb férfiak jönnek be? (27/F)

Figyelt kérdés

Sosem talaltam baratnore, es mindig csodalkozom, amikor nalam akar 10 evvel fiatalabb sracoknak mar baratnojuk van? Mit csinalhatnak maskepp? Hisz meg egyetemet se vegeztek, valszeg munkajuk sincs? Mindig is azt erzetem, hogy sok csajt igazabol a munkad is csak akkor erdejelt, ha sokat kerestel, volt sajat lakasod vagy autod? Ha ezek nem, akkor max baratkent kezelt teged. Aztan olyan lanyt is ismerek, aki szinten baratnak tart, es inkabb egy olyan sracot szeret, aki folyton megcsalja. Voltunk is egy olyan hazibuliban, ahol a srac egy masik szobában dugott egy masik lannyal? Ki erti ezek utan a noket?

Bar sosem voltam egy nagyon ramenos valaki, nem gondolom h csunyan neznek ki. Sportolok is törődom magammal. Valami miatt megsem jon ossze.

2021. aug. 25. 22:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szintén introvertált vagyok, és bár mindig azt hittem, hogy sokan ismernek, sokszor kiderült, hogy nem. Pont ezért, mert nem vagyok egy nagy szájú valaki, kerülöm az embereket, meg barátaim sincsenek.
2021. szept. 1. 00:12
 12/13 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam. Sok olyat pasit láttam nőkkel akik rámenősek, rajoskodók, sok pénzük van meg anyuci-apuci luxus verdájával furikáznak. Volt olyan lány ismerősöm aki nem írt vissza nekem messengeren de facen láttam képet hogy egy luxus autóban ült egy fiúval és fogta a kezét meg instagramon lesmárolta a fiút. Lehet nekem is ilyen vagány csávónak kéne tűnnöm és lenne nekem is valakim.
2021. szept. 1. 18:35
 13/13 anonim válasza:
Tiszteletem az idősebb és a fiatal fiúnak írt válaszában, mert én sem ennyi évesen születettem nekem is volt fiatal korom, csak nagyon rossz vissza emlékezni rá, mivel én is arra gondoltam, hogy ez mindig így marad és rá kellett jönnöm, nem így van.
2021. nov. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!