Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt magyar rockot és...

Vannak itt magyar rockot és metált is kedvelő lányok? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban ismerkedni szeretnék, és mivel a zene fontos az életemben, gondoltam ezt emelem ki. Kedvenceim a Leander Kills, AWS, Road, Tankcsapda, Depresszió... :D

Nem kifejezetten rockereket keresek, csak aki szereti az ilyen zenét is. A legfontosabb, hogy légy cuki és kedves. :)

Magamról egy pár infó: 25 éves vagyok, Budapesten élek és dolgozok. Szeretném azt gondolni, hogy nem vagyok átlagos, de igazából teljesen átlagos életem van... Szeretem a filmeket, sorikat, szeretem a természetet, a jó kajákat, meg minden ilyesmit. Külsőre 184 magas vagyok, sportos alkatú és nem csak fekete cuccaim vannak. xD

2021. aug. 21. 13:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nem a magyar bandákkal van baj úgy általánosságban, hanem konkrétan ezekkel a magyar bandákkal, amik fel lettek sorolva.
2021. aug. 25. 16:29
 12/17 anonim válasza:

Hát bárki bármit mondhat,16 éves vagyok és imádom az AWS-t.

Nem mondanám magam igénytelennek azért mert szeretem őket.

Nem attól függ az igénytelenség hogy ki milyen zenéket hallgat.

Ez csak saját vélemény 👆

További szép napot:)

2021. szept. 19. 14:06
 13/17 anonim válasza:
Mióta megírtam h nem magyarországi vagyok azóta nem is ír, gratulálok a kérdezőnek😊🙄 pár mondat után lelépett
2021. szept. 19. 14:56
 14/17 anonim válasza:
Lehet nincs kedve 600km-re utazgatni, ez nem jutott eszedbe?
2021. szept. 19. 15:10
 15/17 anonim válasza:
Nem is kéne, de akkor sem szép dolog itt hagyni 3 mondat után😁
2021. szept. 19. 17:41
 16/17 anonim válasza:

Jó, tény hogy leírhatta volna hogy "bocs messze laksz".. ez a része abszolúte jogos.

Ja te házhoz is mész? na az jótulajdonság. :D

Küldtél neki képet? :)

2021. szept. 19. 21:18
 17/17 anonim válasza:
Igen
2022. márc. 22. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!