Vannak itt magyar rockot és metált is kedvelő lányok? :D
Sziasztok!
Elsősorban ismerkedni szeretnék, és mivel a zene fontos az életemben, gondoltam ezt emelem ki. Kedvenceim a Leander Kills, AWS, Road, Tankcsapda, Depresszió... :D
Nem kifejezetten rockereket keresek, csak aki szereti az ilyen zenét is. A legfontosabb, hogy légy cuki és kedves. :)
Magamról egy pár infó: 25 éves vagyok, Budapesten élek és dolgozok. Szeretném azt gondolni, hogy nem vagyok átlagos, de igazából teljesen átlagos életem van... Szeretem a filmeket, sorikat, szeretem a természetet, a jó kajákat, meg minden ilyesmit. Külsőre 184 magas vagyok, sportos alkatú és nem csak fekete cuccaim vannak. xD
mer' annak nem értik a szövegit. :D :D
csakazosszián, meg a kannásbor. :D
Kedves #7-es, #8-as... kb fél éve vagyok nagyon rákattanva a magyar zenére, előtte a világból ki lehetett volna kergetni velük... de nem tudom, mi okozta ezt a változást 🤷♂️
A teljesség igénye nélkül itt van néhány kedvenc nem magyar: Three Days Grace, Thrice, Slaves, Breaking Benjamin, Rise Against
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!