Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt magyar rockot és...

Vannak itt magyar rockot és metált is kedvelő lányok? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban ismerkedni szeretnék, és mivel a zene fontos az életemben, gondoltam ezt emelem ki. Kedvenceim a Leander Kills, AWS, Road, Tankcsapda, Depresszió... :D

Nem kifejezetten rockereket keresek, csak aki szereti az ilyen zenét is. A legfontosabb, hogy légy cuki és kedves. :)

Magamról egy pár infó: 25 éves vagyok, Budapesten élek és dolgozok. Szeretném azt gondolni, hogy nem vagyok átlagos, de igazából teljesen átlagos életem van... Szeretem a filmeket, sorikat, szeretem a természetet, a jó kajákat, meg minden ilyesmit. Külsőre 184 magas vagyok, sportos alkatú és nem csak fekete cuccaim vannak. xD

2021. aug. 21. 13:45
1 2
 1/17 anonim válasza:
Épp tankcsapdát hallgatva írom ezt a sort, mélyládával jobban üt :D
2021. aug. 21. 15:06
 2/17 anonim válasza:
Tankcsapda tényleg nem frankó 😅
2021. aug. 21. 18:17
 3/17 anonim válasza:
Nektek;)
2021. aug. 21. 19:03
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát na... aki nem szereti, az nem szereti, nincs vele baj, de ideokádni, hogy szar... ki kérdezte? 😅
2021. aug. 21. 22:30
 5/17 anonim válasza:
Mondjuk az a csaj aki ilyen magyar szemeteket hallgat az nem annyira kéne mert jóeséllyel nem igényes. :)
2021. aug. 22. 12:48
 6/17 anonim válasza:
Én szeretem az AWS-t, de inkább külföldi együtteseket szoktam hallgatni :) 23n
2021. aug. 22. 19:44
 7/17 anonim válasza:
Miért vagy leragadva a magyaroknál? Nem mintha baj lenne velük, de érted, egy As I Lay Dying vagy Strapping Young Lad, Arch Enemy az minden rockeristának amolyan kötelező. 🤟
2021. aug. 22. 22:48
 8/17 anonim válasza:

mer' annak nem értik a szövegit. :D :D

csakazosszián, meg a kannásbor. :D

2021. aug. 22. 23:17
 9/17 A kérdező kommentje:

Kedves #7-es, #8-as... kb fél éve vagyok nagyon rákattanva a magyar zenére, előtte a világból ki lehetett volna kergetni velük... de nem tudom, mi okozta ezt a változást 🤷‍♂️

A teljesség igénye nélkül itt van néhány kedvenc nem magyar: Three Days Grace, Thrice, Slaves, Breaking Benjamin, Rise Against

2021. aug. 23. 09:02
 10/17 anonim válasza:
Napról napra lejjebb adod, arról van szó. :)
2021. aug. 23. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!