Amerikai vagy kanadai magyar nők?
Akartok ismerkedni? 44/F. Esetleg hazaiak is, ha akartok kilátogatni. :)
(Ja, ja, tudom, itt mindenki szellemes, nem kell demonstrálni.)
44f már nem 45 vagy 46f vagy?
Szóval Amerikába vagy Kanadába unatkoztál és ezért voltak azok a 44f kérdések ha te vagy 44f.
Kanadai nővel ismerkednék
1 szeretem a telet
2 ott biztos nincsenek olyan gyilkos allatok mint Floridába.
3 tudom vannak medvék de azokat talán könnyebben észre lehet venni mint az aligátort.
F
Ízléstelen vagy 4-es. :D Kösz nem játszok among us bugyuta játékot. De azért több mindent lehet olvasni ebből az egy infóból, hogy te csak ilyen játékot ismersz csak. :D
Én inkább a stratégiai pacifista építős játékokat szeretem.
Amúgy a kérdésed alapján te várod el a magyar nőtől hogy ő menjen ki, és nem te látogatnád, ez már elvből is gyanús (több mindenre lehet itt gondolni) és nem úriember típusra vall.
3-as vagyok!
8-as ha random anonim chaten beszélgettél velük lehet nem is nők voltak.
A mondat második felét meg hagyjuk és ne firtassuk, kívánok neked olyan magyar nőt aki után bizony csorgatnád a nyálad, és nagyon is normális, és egy szép visszautasítást is.
Miért tör ki mindig a háború a kérdések alatt? :D
Egyébként tényleg among us való neki, egyfolytában gyanúsítgat. :D Egyszer kipróbálná, lehet rákapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!