Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az miért van ha elkezdek egy...

Az miért van ha elkezdek egy lánnyal bunkózni és flegmázni akkor egyből tud normálisan válaszolni meg írni. De előtte ha kedves és normális vagyok baszik rám?

Figyelt kérdés
Nem egyszer tapasztaltam már azt hogyha ismerkedés elején full kedves vagyok vele.. érdeklődöm felőle akkor baszik rám.. alig ír.. flegmázik.. majd amikor én is felveszem ezt a stílust.. és ott tartok hogy offolom.. akkor utána tudnak normálisan válaszolni.. érdeklődni.. stb stb..
2021. aug. 15. 23:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Én is eléggé domináns vagyok az ágyban. Imádok durvulni.. Ezzel soha nem is volt baj. De eddig azért el is kell jutni.. Ha dominánsan indítom az ismerkedést.. Akkor szinte 2 mondat után offol.. Majd ha kedves vagyok akkor flegmázik.. Teszi magát.. Majd ha felbasz ez a viselkedése és én is váltok erre.. egyből megváltozik.. És elkezd ő érdeklődni meg kezdeményezni holott én már ott tartottam hogy törlöm, tiltom és ott..
2021. aug. 15. 23:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Off*
2021. aug. 15. 23:51
 3/8 anonim válasza:
Szarul lettek nevelve, ehhez vannak szokva. Ebből azt érzik hogy úgy bánsz velük, ahogy megérdemlik, és tisztán látod őket. Csináld csak. Velem is volt ilyen.
2021. aug. 16. 00:09
 4/8 anonim válasza:

Na az 1-es hozzáállása miatt van ennyi családon belüli agresszió.

(Ez már nem személyesen az 1-hez szól)

Attól még hogy 10 lányból 6 ilyen, nem jelenti, hogy az aki normális lenne, azzal is így kell bánni. Mert az efféle férfiak válnak ilyen ostoba, agresszív, domináns szarrá. Persze, a lányokban is van hiba! Csak attól még hogy te lesüllyedsz a szintjére, attól miért is lesz jobb? Kapsz egy szolgát? WOOOW, mekkora teljesítmény.. kisebbségi komplexusosak. És akkor az ártatlanabb, normális lányok meg csak ilyen behemótokba botlanak bele, mert "Az miért van ha elkezdek egy lánnyal bunkózni és flegmázni akkor egyből tud normálisan válaszolni meg írni. De előtte ha kedves és normális vagyok baszik rám?" féle emberek léteznek és szítják a tüzet a többi férfiban. Agh, nincs is értelme ezzel foglalkozni.. Aki érti, érti, aki nem, nem.

A hiba ott van, hogy olyan csajok után mentek, akik flegmák, mert ez kell nektek. Aztán jó visszaadni.

28/f

2021. aug. 16. 01:54
 5/8 anonim válasza:
Ha velem elkezd valaki flegmázni annak többet nem is írok, de cserébe én se vagyok flegma soha.
2021. aug. 16. 06:20
 6/8 anonim válasza:
Hát, ha velem flegmázik valaki, akkor nem írok neki, vagy lerázom minél hamarabb.
2021. aug. 17. 22:57
 7/8 anonim válasza:
Ha szeretsz ilyen lenni, akkor ilyen lányt keress, ha nem, akkor meg olyat.
2021. aug. 17. 23:01
 8/8 anonim válasza:
Nőknek nem papucd kell. Ha mindig elérhető vagy, ők az elsők számodra egyből válaszolsz bókolsz kedves vagy, akkor olvadnak hú de aranyos, és pár nap múlva megunnak és friendzone lesz vagy nem reagálnak. Ha nem írsz egyből, de látja aktív vagy nem nézed meg, kicsit flegmább vagy és esetleg leláttamozod vagy nem írsz egyből akkor már érzi, hogy nehezebben kapható vagy neki meg kell érted dolgoznia, akkor teperni fog. Utálják ha valamit nen kaphatnak meg. Ha ignorálják őket arra egyből ugrik a bugyi. Nem tudja az egójuk tudat alatt elviselni, hogy valakinek nem ők vannak a központban
2021. aug. 31. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!