Megtanítanál élni?
Nyilván nem mindennapi kérdés, ha érdekel, olvasd el, kérlek, mielőtt kommentelsz.
Nem arra gondolok, hogy szülőpótlót keresek, aki megtanít, hogyan kell a hétköznapokban elintézni ezt-azt. Dolgozom, megvan a saját életem, főzök, takarítok, egyszóval mindent megcsinálok magamra, nem ilyen célú a kérdés.
Úgy érzem, 25 évesen nem éltem még igazán. Élet alatt pedig megint nem azt értem, hogy szeretném minden pénzem elbulizni, vagy épp két végén égetni a gyertyát és "skalpokat" gyűjteni, hogy hány nőt tudhatok magam mögött.
Leginkább élményszerzésre gondolok, társas élményekre.
Ezért a kategória.
Tudom, hogy egyedül is kereshetek, csinálhatok programot, ugyanakkor kevésbé vagyok közvetlen ismeretlen emberekkel elsőre.
Nem kifejezetten jelentkezéseket várok, bármilyen tippnek, tanácsnak örülök.
Én is egyedül élek. Nem vagyok "szívbajos", ha jól akarom magam érezni!
Simán elmegyek egyedül bulizni vagy igényesebb pubba inni!
Szórakozóhelyeken is mindig összehaverkodom más társaságokkal és máris lettek barátaim!
Lányokkal is gyakran ismerkedem ilyen közösségi helyeken! Tetszik nekik, hogy laza vagyok és egyedül is képes vagyok jól érezni magam! Az emberek szeretik a mosolygós, laza embereket!
Másodjára pedig kell valamilyen hobbi is! Konditerembe járok. Az egyik legjobb barátom ott ismertem meg 12 éve! Lányokkal is szoktam ismerkedni a kondiban!
Nem mondom, hogy kondiba járj, akármilyen közösségi szórakozási forma megteszi!
Írta, hogy férfi. Szóval, ne reménykedj!
Nem egy félénk tinilány, aki te majd bevezethetsz a f...szerdő rejtelmeibe...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!