Létezik ilyen nő Magyarországon?
- Nem iszik és nincs semmilyen káros szenvedélye
- Nincs tetoválása és piercingje( maximum a köldökében)
- Foglalkozik a testével és nőiesen öltözködik
- Megértő, kedves, szeretetteljes, ragaszkodó
- Nem karrierista, világutazó vagy bulizós típus
- Nem szeretne gyereket
De mi a baj az ambiciózus nőkkel, alapul véve, hogy magad sem akarsz gyereket? Legfeljebb a kettő zárná ki egymást, mert valamelyikre nem jutna ideje.
A világot látni vágyoknál sem értem mi a baj és aztsem ha valaki bulizik. Bulizni ésszel és büszkeseggel is lehet, anélkül, hogy részegre innánk magunkat.
Egyébként ez és a "ragaszkodó" nem stimmel nálam. Ebből ugyanis általában jön a bújás és a romantika. Sem bújos, sem romantika kedvelő nem vagyok.
21/l
Ui.: egyetértek a többiekkel, hogy rengetegen vannak. Ugyan több olyan embert ismerek, akik az utolsó előtti pont valamelyikén véreznének el, de olyat is aki mindenben stimmel.
Nem iszik és nincs semmilyen káros szenvedélye:
Egyetlen dolog amibol irreálisan sokat iszok, az energiaital
- Nincs tetoválása és piercingje( maximum a köldökében):
Nincs es nem is szeretnék
- Foglalkozik a testével és nőiesen öltözködik:
Mi számít "foglakozásnak"? De amennyire megy, próbálok normálisan kinézni.
- Megértő, kedves, szeretetteljes, ragaszkodó:
Hát, ez személy függő, hogy tudok e szeretni és/vagy ragaszkodni
(Páromhoz tudnék, de jelenleg nem keresek)
- Nem karrierista, világutazó vagy bulizós típus:
Munkám van, de nem viszem túlzásba, utazni ha úgy van és jó a hely akkor simán, de nem bármi áron, jobb szeretek otthon lenni. Bulikat kifejezetten utálom, hangos szar zene(nem a stílus szar) rengeteg részeg és be mindenezett ember taszít nagyon.
- Nem szeretne gyereket:
Nem szeretnék gyereket, ez tuti.
22/N
32#: Nincs semmi baj azokkal a nőkkel és tevékenységekkel amit leírtál, de mindenkinek más a szimpatikus.
Én az olyan nőket szeretem amit leírtam, mert én is olyan vagyok és hozzám hasonló párt keresek.
Én szeretem a ragaszkodó lányokat, mert mellette magamat adhatom és nem kell visszafogni a szeretetem.
Örülök hogy te ismersz ilyen lányokat,így még van remény számomra, és remélem egyszer én is megtalálom az Hercegnőm :)
33#:Örülök hogy írtál, akkor van még esélyem megtalálni a társam.
Miért nem keresel most párt?
#33 vagyok.
Vannak gondok :D amíg magam körül nem rakok rendet, addig amúgy sem tudnék egy kapcsolatban 100%-ot bele rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!