Valakinek nincs kedve beszélgetni talán randizgatni? Debrecen környékén és 25 alatt ha lehet😅 Lány vagyok és ha lehet ne írjatok olyanokat hogy srác vagyok😂 Mindenkinek visszairok
És szexchat ócsón még mindig nem érdekel? :DD
Nagyon szép vagy amúgy, kár, hogy nem ismertelek korábban :)
Ahhoz képest, amilyen kinézetű lányokkal beszélgettem itt, tényleg te vagy a legnormálisabban kinéző!
A 5 legszebb lányban benne vagy! Eddig öten küldtem nekem képet... 😅
De, azért ne bízd el magad!😂
Azon röhögök, hogy amint kitetted magadról a képet, elkezdtek neked pitizni azok a kanok, akik eddig beszólogattak... Mostmár áll a zászló, mi...? De szánalmasak vagytok.... Te jó ég!😂 Ilyenkor kiderül, miért van tele ez az oldal is szingli férfiakkal... Vajon miért szinglik...?😅😂
Ez egy suttyó pasas! Már hónapok óta azzal szórakozik, hogy a Facebook lány ismerősei képeit lopkodja és azzal szivatja a férfiakat...
Jó múltkor ott röhögött nekem privátban, és megint ugyanaz a pasas... Ne írjatok neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!