Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek nincs kedve beszélge...

Valakinek nincs kedve beszélgetni talán randizgatni? Debrecen környékén és 25 alatt ha lehet😅 Lány vagyok és ha lehet ne írjatok olyanokat hogy srác vagyok😂 Mindenkinek visszairok

Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 06:20
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim válasza:
Érthető, ha nem fog 2 perc alatt visszaírni mind a 30 pasinak, aki privátot ír neki...😂
2021. aug. 3. 10:25
 22/52 anonim válasza:

#21 hát jah, ezt sosem fogják megérteni a férfiak. Ha meg nem érdemi választ adsz mert nincs kapacitásod, akkor meg megint te vagy a szar, meg a magának való 😂

De igazából mind1 milyen kérdést írsz és hány embernek válaszolsz, úgyis lesz majd aki panaszkodni fog valami miatt.

2021. aug. 3. 10:31
 23/52 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az utolso kettonek 😂💕 legyen szep napotok
2021. aug. 3. 10:37
 24/52 anonim válasza:
Lány vagy.. írni akármit lehet.. 😂
2021. aug. 3. 11:30
 25/52 A kérdező kommentje:
Hogy kene bebizonyitanom ? Xd
2021. aug. 3. 11:40
 26/52 anonim válasza:
Ha meg tényleg lány vagy akkor ultra gáz hogy ilyen magamutogató beképzelt picsa vagy
2021. aug. 3. 11:48
 27/52 anonim válasza:

Ha írunk egy üzenetet, nem küldi vissza a rendszer, hogy éppen hányadikak vagyunk a sorban, szóval nem tudhatjuk, ha éppen 30 másik férfinek válaszol az illető :D, mindenesetre a gyors válasz komoly szándékot tükröz (pl. nekem volt olyan, hogy 1-1 válaszra napokat kellett várnom, ez azért zavaró tud lenni, a türelem meg fogyhat az ilyen esetek miatt).

Most ezt a „nem érdemi választ küldesz” dolgot nem értem, tehát ha ez azt jelenti, hogy nem válaszolsz, vagy jelzed, hogy nincs „kapacitás” az illetőre, akkor oké. Ha visszaírsz, de nem rendesen reagálsz, nem válaszolsz kérdésekre, nem érdeklődsz stb… akkor meg mi értelme válaszolni?

Amúgy tényleg sokan bújnak női szerepbe, szóval az aggodalom a részünkről jogos, de ezzel szerintem senki nem tud mit kezdeni, a beszélgetésből azért többnyire kiderül szerintem (vagy nem) 😊

2021. aug. 3. 11:54
 28/52 anonim válasza:

Ezt miből szűrted le, hogy magamutogató, meg beképzelt?

Csóri csaj nem is ír senkinek semmit, és szerinted mégis beképzelt és magamutogató...🤔

2021. aug. 3. 11:54
 29/52 anonim válasza:

"Most ezt a „nem érdemi választ küldesz” dolgot nem értem, tehát ha ez azt jelenti, hogy nem válaszolsz, vagy jelzed, hogy nincs „kapacitás” az illetőre, akkor oké. Ha visszaírsz, de nem rendesen reagálsz, nem válaszolsz kérdésekre, nem érdeklődsz stb… akkor meg mi értelme válaszolni?"

Ez úgy van értve, hogy ha nem tudok elég időt vagy energiát fordítani arra, hogy jól megírt levelet küldjek, tehát elégségesen válaszolok és érdeklődöm is a másik felől, akkor inkább nem is írok neki, mert ha csak simán nem kap választ, az szerintem kevésbé rossz, mintha azt érzi hogy érdektelen a másiknak, mert akkor még átverve is érezheti magát, vagy hasonló. De ezt nem érti meg a legtöbb férfi, elvárják, hogy választ kapjonak, de ha kapnak és az csak ilyen felületes, kevésbé érdeklődő válasz, mert a többi beszélgetőpartnerre is koncentrálni kell, akkor meg azon sértődnek meg. Mind1 kár ragozni, bármit csinálsz, kapni fogod az ívet, mindig lesz legalább egy akinek valami problémája akad.

2021. aug. 3. 12:02
 30/52 anonim válasza:
Hát azért na.... kiírta lány ismerkedne 21 hozzászólás, megnézzük ha ugynezt férfi írja ki... 0-1-2-3 max ! :D
2021. aug. 3. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!