Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Rossz kapcsolatban élő férfi...

Rossz kapcsolatban élő férfi keres egy rossz kapcsolatban élő nőt, hátha megértük egymást. Itt vagy? ;)

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 09:06
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Írjátok nekem csajok, független 37 F
2021. aug. 1. 16:43
 22/34 anonim válasza:

Annyira ostoba itt a lázadó plebs, hogy az kriminális. Van közös felelősség, vagy sajnálat, vagy ezer más önzetlen ok amiért lehet a kérdező ebben a helyzetben.

Én is a másik fél iránti felelősség miatt nem lépek ki, mert nélkülem gyakorlatilag életképtelen önhibáján kívüli okokból (vírus, munka, egyebek). Viszont én is megérdemlem az ezernyi áldozat mellett a törődést és gyengédséget, ez nem jelenti azt, hogy ezért cserben hagyok valakit.

Akkor szerintetek legyen az ember

- szemét állat mert félre lép

- szemét állat mert elhagyja azt, akinek szüksége van rá

- szemét állat mert boldogtalan és frusztrált

Zsenibogyók, valahogy tereljétek egy csoportba a 32 IQ pontotok, fogjátok őket munkára, és egy koherens érvet hozzatok fel, hogy miért is nem elfogadható megoldás ez :D

2021. aug. 3. 17:14
 23/34 Barnabas333 válasza:
22es igazad van... 44f
2021. aug. 3. 23:36
 24/34 anonim válasza:
22-es te biztos férfi vagy. Ez is csak kifogás a részedről.
2021. aug. 4. 11:23
 25/34 anonim válasza:

24-es, te meg valszeg egy gyerek.

A felelősség vállalás férfi tulajdonság, jól látod. Majd ha felnősz, megérted.

2021. aug. 4. 11:32
 26/34 anonim válasza:
Igen. N
2021. szept. 5. 16:56
 27/34 anonim válasza:
Szerintem nem csak azok értenek meg akik szintén rossz kapcsolatban vannak, hanem az érett gondolkodású vagy már tapasztalt hölgyek is.
2021. szept. 9. 23:46
 28/34 anonim válasza:
Azt kapsz másoktól, amit adsz. Itt a gyakorin csalod a párod, mégis mit akarsz? Ha a kapcsolatotok a nem létező gyakoris csajjal új kezdődik, hogy együtt csaljátok meg a párotokat? Csodálatos motívum
2021. nov. 29. 06:05
 29/34 anonim válasza:
Érdekes lehet az a kapcsolat, ahol két olyan ember van, akik még nem zárták le a legutóbbi kapcsolatukat és ez totálisan rányomja a bélyegét az “újra”. Meg hát attól, mert valaki szintén szeret egy rossz kapcsolatban toporogni, még nem biztos, hogy vágyik egy másik ilyen emberre.
2022. jan. 24. 01:16
 30/34 anonim válasza:
Röghöz vagy kötve, vagy miajóisten?!
2022. jan. 24. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!