Miért annyira fontos sietni a testiséggel a kapcsolatokban a férfiaknak? Nem lehetne kicsikét lassítani? Nagyon szívesen eljutnék akár az együttélésig is valakivel. De túlságosan siettetve van a szex.
Írj,ha gondolod, én nem rohanok, megfontoltan keresem az igazit!;)
46f.
Nekem is írhatsz.Én sem rohanok sehova és még fiatalabb is vagyok mint az elöttem válaszoló;)
21
Kedves kérdező! Elképzellek, ahogy otthon lent kártolsz és csipkét versz. Paprikás krumpli, kis maszatolás missziben. Nagyon bájos lehetsz, de totál felesleges ez a romantikus strigulázás.
Egyszerűen vagy van kémia, vagy nincs.
Volt, hogy 4 randi után még meg sem csókoltam a fickót, de olyan is akadt, hogy a randi első órájában a bugyimba nyúltak. Az utóbbi esetben két éves kapcsolat lett belőle.
Szóval kár jászani manapság az eszünket, nekünk is fontos a jó szex.
Nagyon fura válaszok IS születtek.
Azt nem értem, hogy miért nem jut senkinek eszébe egy ALAPVETŐ BIOLÓGIAI SZÜKSÉGLET: ha élvezet közben ki kell csúsznia egy szellentésnek, máskülönben esetleg akár kórház lehet a vége.
Nagyon taszító lehet akár egy férfi számára is az esetleges székletszag - máris oda az illúzió.
Én pedig nem szeretem ilyen szempontból zavartatni magam (de nem is azt jelenti, hogy ne igyekeznék kulturáltan, illedelmesen elintézni, ahogy szükséges.)
Ui: a fent leírtak tükrében már egészen más ugye a helyzet? (Erről nem írt eddig senki, csak a FELELŐTLEN élvezetekről.) Szóval ez nem ilyen ennyire egyszerű téma...
"A szeretkzés helye a házasságban van. 5 évig udvaroltam annak, aki a feleségem lett, s nem volt szex köztünk. Ja, és nincsen semmi gond ma sem.
F 44"
Na ezt is hiszi a piszi, hogy a tisztes férjnek van ideje ilyen témákban válaszolgatni.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!