Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért annyira fontos sietni a...

Miért annyira fontos sietni a testiséggel a kapcsolatokban a férfiaknak? Nem lehetne kicsikét lassítani? Nagyon szívesen eljutnék akár az együttélésig is valakivel. De túlságosan siettetve van a szex.

Figyelt kérdés
Szeretnék mindenkit arra kérni, hogy lehetőleg indulatoktól mentesen, higgadtan válaszoljon! Ne essen egymásnak a két ellenkező nem, ne bántsuk meg egymást, ha lehet.

2021. júl. 25. 18:21
1 2 3
 1/30 anonim válasza:

Csak lassan, hogy nehogy sérülés legyen:)

ezt mondani kell vagy érzékeltetni :)

2021. júl. 25. 18:28
 2/30 anonim válasza:

Gondolom azért, mert olyan szempontból IS meg akar ismerni. Nőként én legszívesebben a harmadik randin szexelnék, de ha az első randin nincs csók, akkor nem lenne második találkozó, mivel az azt jelenti számomra, hogy nem vagyok vonzó a partner számára.

40N

2021. júl. 25. 18:30
 3/30 anonim válasza:
2. randin szex kell
2021. júl. 25. 18:37
 4/30 A kérdező kommentje:

Akkor nekem nagy szerencsém volt az első barátommal, még jó régen. Az ötödik randevún volt életem első alkalma.

Hálát adhatok az Égnek, hogy ilyen türelmes volt Velem és nem siettette nagyon a dolgokat. Legtöbbször csak beszélgettünk és semmi más.

Lehet, hogy a világ változott azóta nagyon nagyot - az 1990-es években még más lehetett a szokás.

2021. júl. 25. 18:44
 5/30 anonim válasza:
mert hány éves vagy? :)
2021. júl. 25. 18:49
 6/30 anonim válasza:

4: szűz lányként nyilván több idő kell ahhoz, hogy a bizalom meglegyen és el tudd engedni magad eléggé ahhoz, hogy megtörténjenek a dolgok...

2es voltam

2021. júl. 25. 18:49
 7/30 anonim válasza:

Na, nekem pl. nem a szexualitás a lényeg. Természetesen fontos része egy kapcsolatnak, és nem is kényszer számomra a szex, de nem az legfontosabb.

Szóval ez a "melyik randin kell" ez nettó hülyeség. Majd akkor kell, amikor úgy érzi mindkét fél, hogy oké, ennek most van itt az ideje. Siettetni nem érdemes semmit, csak rossz vége lesz.

2021. júl. 25. 18:51
 8/30 A kérdező kommentje:

47 éves vagyok. :)

Tehát már nem "mai" fiatal. Egészen meglepő, mikor azt mondják rám, hogy nagyon fiatal. Ezen csodálkozni szoktam: mihez/kikhez képest?

2021. júl. 25. 18:51
 9/30 anonim válasza:
Kapcsolatig én nem szoktam tartani magamat az exkluzivitáshoz, szóval mindegy, hogy egy lánnyal az első vagy ötödik randin van szex, ha közben egyszerre több vasat tartok a tűzben. Minden lánnyal a saját tempójában haladok, ahogyan neki kényelmes.
2021. júl. 25. 18:58
 10/30 anonim válasza:

Írj ha gondolod:)

19F

2021. júl. 25. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!