Miért annyira fontos sietni a testiséggel a kapcsolatokban a férfiaknak? Nem lehetne kicsikét lassítani? Nagyon szívesen eljutnék akár az együttélésig is valakivel. De túlságosan siettetve van a szex.
Csak lassan, hogy nehogy sérülés legyen:)
ezt mondani kell vagy érzékeltetni :)
Gondolom azért, mert olyan szempontból IS meg akar ismerni. Nőként én legszívesebben a harmadik randin szexelnék, de ha az első randin nincs csók, akkor nem lenne második találkozó, mivel az azt jelenti számomra, hogy nem vagyok vonzó a partner számára.
40N
Akkor nekem nagy szerencsém volt az első barátommal, még jó régen. Az ötödik randevún volt életem első alkalma.
Hálát adhatok az Égnek, hogy ilyen türelmes volt Velem és nem siettette nagyon a dolgokat. Legtöbbször csak beszélgettünk és semmi más.
Lehet, hogy a világ változott azóta nagyon nagyot - az 1990-es években még más lehetett a szokás.
4: szűz lányként nyilván több idő kell ahhoz, hogy a bizalom meglegyen és el tudd engedni magad eléggé ahhoz, hogy megtörténjenek a dolgok...
2es voltam
Na, nekem pl. nem a szexualitás a lényeg. Természetesen fontos része egy kapcsolatnak, és nem is kényszer számomra a szex, de nem az legfontosabb.
Szóval ez a "melyik randin kell" ez nettó hülyeség. Majd akkor kell, amikor úgy érzi mindkét fél, hogy oké, ennek most van itt az ideje. Siettetni nem érdemes semmit, csak rossz vége lesz.
47 éves vagyok. :)
Tehát már nem "mai" fiatal. Egészen meglepő, mikor azt mondják rám, hogy nagyon fiatal. Ezen csodálkozni szoktam: mihez/kikhez képest?
Írj ha gondolod:)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!